Els nous productes de Mercadona que són perfectes per aquest Nadal

Aquestes novetats de 'La Perfumeria' de Mercadona no deixaran indiferent a ningú

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
Les novetats de Mercadona per regalar aquestes Festes de Nadal | MERCADONA

Ja tenim aquí les Festes de Nadal i Mercadona ha volgut aprofitar-ho. Tot i que aquestes festivitats seran ben diferents, no deixaran de ser especials. Cal ser positius i gaudir al màxim amb el nostre cercle familiar més proper. 

I, com ja sabeu, els regals formen part d'aquesta època tan màgica, però a vegades no sabem què regalar. És per això que  Mercadona vol ajudar-nos i que sigui més fàcil escollir el regal per als nostres éssers estimats. En la secció 'La Perfumeria', Mercadona ha incorporat novetats que són molt útils i excel·lents per regalar. 

Fa unes setmanes, Mercadona ens sorprenia amb una emotiva campanya en què s'explicava el procés de creació dels seus perfums i cosmètics sota el lema «el que importa no es veu». Ara, ens torna a deixar amb la boca oberta amb els seus nous lots de regal.

Podran servir-te per l'amic invisible, per al dia de Nadal, el dia de Reis Mags... Vols saber de quines novetats estem parlant? Segueix llegint, que t'encantaran. 

Detalls per a ell

La companyia valenciana ha incorporat dos lots ideals per a home. Aquests detalls, a més de ser elegants i útils, són econòmics.

Black intens

El lot 'Black intens' ofereix una aigua de perfum aromàtica especiada (25 ml) i una loció corporal (30 ml). Tots dos productes tenen una olor molt agradable que perdurarà durant hores. A més, aquests articles venen dins una caixa en forma de piràmide.

Fotografia dels lots 'Black intens' i 'Him' per a home
Fotografia dels lots 'Black intens' i 'Him' per a home | Mercadona

 

Him

Aquest 'pack' està format per una aigua de perfum aromàtica (45 ml), un gel (160 ml) i una crema facial - corporal (80 ml). Aquest lot és molt complet i, a més, ve en una caixa metàl·lica reutilitzable molt útil i original.

Detalls per a ella

Mercadona també ofereix novetats per a dona que són perfectes per regalar (o per autoregalar-se).

Sweet Beauty Set

El que més crida l'atenció d'aquest lot és, sens dubte, la seva caixa de color rosa i amb forma de caramel. El 'pack' conté un perfum i un bàlsam labial, i és un detall ideal per a aquelles persones que li treguin més profit al maquillatge que a les cremes hidratants. Els dos productes tenen una olor molt agradable i, tal com indica el seu nom 'sweet', molt dolç.

 

Pretty in pink

Aquest lot per a dona conté un perfum amb aroma oriental fruiter (25 ml) i una crema corporal (30 ml). Aquests productes de Mercadona venen dins una caixa de color rosa amb forma de piràmide que crida molt l'atenció.

Fotografia de l'pack de 'Pretty in pink' de Mercadona
Fotografia del lot de 'Pretty in pink' de Mercadona | Mercadona

 

Detalls unisex

Si el que vols és encertar al 100%, et recomanem el següent lot de Mercadona.

Top Mims

Tal com indica el seu nom, aquest lot de 'La Perfumeria' de Mercadona està fet per cuidar i consentir el nostre cos. El 'pack' conté un gel netejador de mans (50 ml) i una crema hidratant de mans (30 ml), ideals per cuidar la nostra pell.

Els productes de neteja i desinfecció deixen les nostres mans ressentides i, per això, és essencial utilitzar una bona crema que les hidrati. Aquests productes, a més, tenen una aroma molt agradable i venen dins una caixa metàl·lica reutilitzable.

 

Altres productes per regalar

A més dels lots que us hem ensenyat, Mercadona disposa d'una gran varietat de 'packs' i detalls que no pots deixar escapar. Per altra banda, també ha incorporat noves colònies per a ell i per a ella:  'My Soul Supreme for Her' i 'My Soul Supreme for Him', ideals per a aquelles persones que utilitzin perfums elegants i glamurosos.

Si vols conèixer més novetats, pots apropar-te al teu Mercadona més proper i consultar totes les novetats que tenen per cuidar la pell i, a més, fer bona olor. Sense oblidar que segueix tenint els lots 'soplo intense' i 'ella', entre altres. A més, ha incorporat una nova col·lecció de maquillatge. Tan sols cal que vagis a la secció de 'La Perfumeria' i et quedis amb el que més t'agradi. A què esperes per triomfar amb els teus regals nadalencs?


Comentaris

envia el comentari