Mercadona triomfa: té el producte que necessites per cuidar la pell

Se n'estan venent més de 2.400 unitats diàries

Detall de l'logotip de Mercadona
Se n'estan venent més de 2.400 unitats diàries | AGÈNCIA

Mercadona està arrasant en vendes amb el seu nou producte cosmètic i, quan el vegis, ho entendràs tot. La cadena valenciana ha aconseguit posicionar-se com un dels supermercats preferits del consumidor, arribant a vendre milers i milers d'unitats de determinats productes.

A més de per l'alimentació de qualitat i a bon preu, amb novetats que, moltes vegades, només es poden trobar a Mercadona, la cadena valenciana també triomfa amb els seus productes cosmètics.

Des de les ja populars cremes 'Dragon's Blood 'o' Sisbela', passant pels gels de dutxa o els productes de maquillatge, fins als pensats per a la cura de la nostra pell. Està clar que l'èxit de vendes recau en el fet que alguns productes cosmètics de Mercadona estan ideats per satisfer directament les necessitats dels clients. Potser és per això que és un dels supermercats preferits de la població.

Aquest cop Mercadona ha sorprès amb un producte cosmètic que ja estan utilitzant moltes persones, i tot indica que seguirà arrasant durant els propers mesos. La cadena valenciana va incloure en els seus lineals dels més de 1.600 supermercats unes noves ampolles facials antivermellors. Segons explica Mercadona en un comunicat, està venent 2.400 unitats diàries d'aquest article.

Fotografia de les ampolles anti-vermellors de Mercadona
La cadena valenciana arrasa en vendes amb aquesta novetat de Deliplus | Mercadona

Per a què serveixen aquestes ampolles?

Segons explica Mercadona, es tracta d'un nou tractament que és ideal per a la pell sensible o que té tendència a les vermellors. L'article cosmètic, venut sota la marca Deliplus, alleuja la sequedat i la tibantor, disminueix les vermellors, aporta confort de forma immediata i deixa la pell del nostre rostre suau i calmada.

Un dels principis actius que presenta és la niacinamida, que aconsegueix una acció hidratant que és capaç de reforçar la capa superficial de la pell, alhora que protegeix de la pol·lució ambiental. Un altre dels ingredients que presenta és l'extracte d'arbre d'encens, que té un efecte calmant. I, finalment, la flor de safrà, que és el principi que s'encarrega de disminuir les vermellors i reduir la picor, aportant un alleujament immediat. Les ampolles, en definitiva, són ideals per a les pells sensibles, amb vermellors o irritacions o estressades.

Aquestes noves ampolles facials antivermellors de Mercadona es van posar a la venda a principis del mes d'agost. La cadena valenciana va realitzar sessions de treball amb diferents consumidors i consumidores amb l'objectiu de desenvolupar un assortiment que fos eficaç i s'ajustés a les necessitats dels clients.

El producte Deliplus, fabricat pel proveïdor Totaler Viokox a les seves instal·lacions de Picassent, a València, té un preu de 3,50 euros i conté 7 ampolles. 

Si voleu saber més sobre el nou producte, us animem que doneu un cop d'ull al vídeo del canal 'Josenna Canal', que ja l'ha provat i explica tots els detalls sobre les ampolles antivermellors.


Comentaris

envia el comentari