Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Logotip de Mercadona amb fons de cristall verd

El gelat de Mercadona que causa sensació: «És el millor del món»

Ningú pot resistir-se a aquest dolç tan fresquet

El supermercat que més està triomfant aquest estiu és Mercadona. I tot perquè els seus gelats són un dels productes amb més demanda. Encara que existeix un gust que no falta a la majoria de congeladors d'Espanya: el gelat de torró.

Sens dubte, aquesta cadena valenciana sap com satisfer els seus clients. Per això, aquesta temporada, s'ha llançat al mercat diversos articles que han estat tot un èxit en vendes.

Fa poc, vam conèixer les seves begudes d'aigua amb gust de fruits vermells i amb gust de llimona. Per no parlar dels necessers amb forma de fruites que van arrasar en les xarxes socials. Doncs ara, el gelat de Mercadona amb gust de torró ha tornat bojos als usuaris de les xarxes socials.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

El gelat de Mercadona que més triomfa és el de torró

Diuen que mai amarga un dolç. I molt menys si està fresquet amb les altes temperatures i la calor que estem passant. Doncs, el gelat de torró de Mercadona ha arribat per salvar-nos.

Aquestes postres barregen l'aliment clàssic de Nadal, el torró, amb allò que més consumim ara, el gelat. La combinació perfecta entre hivern i estiu. Així que no podem demanar més!

La marca de Juan Roig va decidir rellançar aquest aliment a la primavera, en lloc d'esperar a l'arribada de l'estiu. Gràcies a aquesta estratègia de l'empresari, aquest producte ha aconseguit un èxit que no s'esperava.

Els clients d'aquest supermercat notaven l'absència de les postres en les neveres i congeladors de la botiga. Doncs quan el reposaven, s'esgotava al cap de poques hores. És per això que la cadena va escoltar les queixes dels seus fanàtics i va decidir fer-los cas.

Amb la seva estel·lar volta a la primavera i la seva reposició més que constant, aquest està sent l'aliment més venut de la marca. I això no és només pel seu sabor i per ric que està. També es deu als fidels i compromesos que són els seus consumidors.

L'elabora i envasa l'empresa proveïdora 'Grupo Helados Alacant', amb seu social i factoria a Sant Vicent del Raspeig. Sota la marca d''Hacendado', es distribueix per tots els supermercats d'aquesta cadena, que ja existeixen a tot Espanya.

Ni el de dolç de llet, ni el de menta, ni el de pastís de formatge, ni tan sols el de vainilla amb nous de macadàmia. Cap altre sabor pot competir amb aquest clàssic. Si no és així, que l'hi diguin als usuaris d'aquests tuits.

Les xarxes socials esclaten a favor d'aquest producte i el fan viral en pocs segons. «És el millor del món», comentava feliç una de les seves fanàtiques seguidores.

I és que aquestes postres no és simplement això, s'ha convertit en un estat d'ànim. Una sensació de «satisfacció», com ho declara aquest altre usuari. De fet, l'experiència d'estar assaborint el cel.

[Tweet]1415758934376341507[/ tweet]

Felicitat i addicció és el que passa quan ho proves, cosa que molts dels seus degustadors ja saben. Per això prefereixen ser cautelosos a l'hora de comprar-lo. És el cas d'aquesta altra clienta, que admet que ha de controlar el seu afany per trepitjar aquest supermercat i no caure en la temptació.

Altres ho tenen clar, tant és que sigui estiu o hivern. Qualsevol estació de l'any és bona per gaudir d'aquesta meravella. Alguns, fins i tot, prefereixen abans la seva versió gelada que el clàssic torró de Nadal en format tauleta.

Una fantasia per als que s'atreveixen a gaudir-lo, ja que ningú que l'hagi provat ha quedat insatisfet. Mercadona sempre és objecte de felicitacions. Si no, que l'hi diguin a aquest altre client, que sap com refrescar en un dia calorós d'estiu.

Així doncs, el gelat de torró de Mercadona, gràcies a la seva relació entre qualitat i preu, està a l'altura de molts altres de primeres marques.