Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista del nou model de botigues Mercadona

Les últimes novetats de Mercadona que arrasaran aquest estiu per 0,70 €

Les noves begudes de Mercadona, l'alternativa perfecta per refrescar-te i hidratar-te durant els mesos de calor

Mercadona ha llançat dues begudes que triomfaran aquest estiu: l'aigua amb gust de fruits vermells i l'aigua amb gust de llimona. Aquestes novetats són, és clar, de la marca 'Hacendado'.

La cadena es caracteritza per oferir als seus clients just el que volen. Per això, sempre encerten i aconsegueixen que els seus productes aconsegueixin una gran popularitat. De fet, alguns d'ells es tornen virals en xarxes socials i acaben sent tot un èxit de masses.

Com us dèiem, el supermercat dona sempre 'en el clau', encara que les necessitats dels clients variïn en funció de l'època de l'any. Per això, les últimes incorporacions de la companyia tenen l'objectiu de refrescar i hidratar a la població.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

I és que recordem que hem d'hidratar-nos bé durant els mesos més calorosos. Per aquest motiu, als últims nous productes de la companyia valenciana, ara, se li sumen els quals us presentarem a continuació. Sens dubte, seran molt ben rebuts pels consumidors.

Les noves begudes del supermercat

Mercadona ha posat a la venda dues noves novetats 'Hacendado'. D'una banda tenim l'aigua amb gust de fruits vermells i, de l'altra, l'aigua amb gust de llimona.

Aquests productes destaquen per saciar, refrescar i per tenir un subtil gust de les fruites esmentades. A més, són baixos en calories i, segons es pot llegir en l'envàs, no contenen edulcorants ni colorants.

Fotografia de l'aigua amb gust de fruits vermells i de l'aigua amb gust de llimona de Mercadona
L'aigua amb gust de Mercadona és una alternativa perfecta per refrescar-se a l'estiu | Mercadona

Aquestes novetats s'elaboren pel proveïdor 'Font Salem' a Salem, València. De fet, des del mes passat ja es poden trobar en totes les botigues de la cadena valenciana. El format d'aquesta beguda és d'un litre i el seu preu és només de 0,70 €.

Així doncs, aquests productes són una alternativa perfecta per mantenir-nos hidratats durant l'estiu. I és que el seu lleu gust de fruites ens atrau i, per això, beurem més. A més, pots transportar l'ampolla a on vulguis i mantenir sempre una bona hidratació.

Altres novetats refrescants de Mercadona

Com ja sabeu, el supermercat llança, cada poc temps, nous productes que triomfen en xarxes socials. Una de les seves últimes incorporacions, que també és perfecta per a l'estiu, és el te amb gust de mango i pinya.

Aquest producte es tracta d'una beguda perfecta per hidratar-se durant els mesos més calorosos i és ideal per consumir fred. A més, aquest article ja es pot trobar a totes les botigues d'Espanya.

Aquesta beguda 'Hacendado' s'uneix a l'assortiment de begudes del supermercat. I és que Mercadona disposa de refrescs de te amb gust de llimona, préssec i te verd.

És més, compta amb les alternatives sense sucre en llimona, préssec i mango. Per tant, hi ha on escollir. Però, a més d'aquest nou te, la companyia valenciana també ha sorprès els seus clients amb una altra novetat.

Aquesta es tracta de la llet vegetal d'avellanes i arròs. Un article 'Hacendado' que destaca per tenir un sabor dolç, similar al del bombó. A més, la seva textura és cremosa i molt agradable.

Aquesta beguda, que s'elabora per 'Frias Nutrición' a Burgos, té un preu d'1,30 € per litre. També és molt versàtil, ja que pots consumir-la sola o acompanyar-la en els teus cafès o batuts. Sens dubte, es tracta d'una alternativa perfecta per refrescar-te aquest estiu.

D'altra banda, altres productes que estan triomfant en vendes són l'orxata, la beguda de xufa i la de gust de canyella i llimona. Aquests productes estan collint un gran èxit, de fet, arriben a vendre fins a més de 140 000 litres al dia.

Així tot, no hi ha cap excusa per no refrescar-se aquest estiu amb les nostres begudes preferides. En els lineals de Mercadona podem trobar la que més ens agradi. I recorda que és molt important tenir una bona hidratació durant els mesos d'estiu.