Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del logo de Mercadona.

El gran canvi que arriba a totes les botigues de Mercadona: afecta tots els clients

Els clients aviat començaran a notar els canvis a Mercadona

Siguis client habitual o no de Mercadona, aviat notaràs un canvi important a les seves botigues. I és que, amb la incipient arribada de l'estiu, la cadena valenciana ha pres una decisió que se sol repetir cada any durant aquestes dates.

Parlem de les variacions que incorporarà a l'horari de les seves botigues, les quals estan molt influenciades pel bon temps, el turisme, les vacances... Per això, et recomanem que paris especial atenció, ja que falten únicament unes setmanes perquè les comencis a notar.

Mercadona aviat implantarà un nou horari a les botigues

D'aquí a unes setmanes, aviat serem testimonis del nou horari de Mercadona. S'espera, com cada any, que els canvis tinguin inici al juny i es mantinguin fins a la meitat o finals del mes d'agost. I és que, durant aquests mesos d'estiu, la majoria de botigues de Mercadona ampliaran l'horari. D'aquesta manera, els seus establiments es mantindran oberts fins a les 22.00 de la nit, sumant així entre una hora i mitja hora més a l'horari anterior.

Per tant, l'horari oficial serà de 9.00 a 22.00. Aquest permet que els clients tinguin més llibertat horària quan hagin de fer les compres. Això sí, hauràs de tenir en compte que és l'horari que es recull des de dilluns fins dissabte.

Mercadona
A l'estiu, les botigues tancaran a les 22.00 | MERCADONA

No obstant això, per si no n'hi hagués prou, se sap que l'ampliació d'horari també podria afectar altres dies de la setmana. En algunes zones costaneres i turístiques, la cadena valenciana ampliarà l'horari d'obertura als diumenges, dia en què les botigues solen estar tancades.

Tot i això, és important tenir en compte que es tracta d'una mesura estiuenca, ja que un cop finalitzat l'estiu, les botigues tornaran a estar tancades durant els diumenges. Així que el millor serà que no 'agafis' molt afecte a aquest horari, ja que és temporal.

En cas de dubte... consulta el seu horari a la pàgina web de la companyia

Tenint en compte que l'horari pot canviar segons la teva localitat, és millor optar per consultar la seva pàgina web. Allà, Mercadona compta amb una secció enfocada a donar informació rellevant sobre les botigues que vulguis buscar.

Per això, tan sols has d'introduir al cercador la teva ciutat, codi postal o adreça. Així, podràs escollir la botiga que t'interessa i conèixer el teu horari al detall. Així mateix, tindràs l'opció de consultar els pròxims festius.

Diversos carrets de Mercadona
El més recomanable és comprovar l'horari a l'apartat de la botiga que us interessi | Mercadona

Seguint aquesta línia, has de saber que la majoria dels festius afecten l'horari de Mercadona. Normalment, un gran nombre de botigues es tanca directament, impossibilitant així efectuar qualsevol tipus de compra. Tanmateix, les més concorregudes o posicionades en punts estratègics, se solen mantenir obertes.

Tot i que, a diferència de com ho fan normalment, tenen un horari d'obertura reduït. Per tant, sí que pots comprar en alguns Mercadona durant els dies festius, però només de 9:00 a 14:00 hores.

Què passarà amb les botigues l'1 de maig?

Com és sabut, l'1 de maig és el Dia Internacional dels Treballadors i, durant aquesta jornada, la majoria dels establiments tanquen, es tractin de supermercats o no. Per tant, és normal preguntar-se si serà possible fer alguna compra el dilluns.

Tot i això, Mercadona sol ser bastant 'estricte' amb els festius i sempre tanca les seves botigues. Per això, els clients hauran d'esperar a l'arribada de dimarts dia 2 per visitar qualsevol de les seves botigues.

El mateix passa amb el proper festiu d'aquest any. Ens referim al del 24 de juny, el qual afectarà les regions de Galícia, Catalunya i el País Valencià. Durant aquest dia, els clients tampoc trobaran cap botiga Mercadona oberta.