Tots els horaris actuals de Mercadona en els seus supermercats

Vols saber quins són els horaris de Mercadona aquest 2021? T'expliquem a quina hora obren i tanquen els supermercats de la companyia valenciana

Exterior d’un Mercadona situat al passeig Misericòrdia de Reus (Baix Camp)
Consulta quins són els horaris actuals de Mercadona  | Catalunya Diari

Mercadona és un dels supermercats més populars entre la població del país. La cadena valenciana, a més d'aliments i productes cosmètics i de neteja de qualitat a preus molt assequibles, també destaca pels seus amplis horaris. I és que, amb les hores d'obertura de Mercadona, gairebé tots els consumidors es poden adaptar i anar a fer la compra en algun moment del dia.

Tots sabem el difícil que és, de vegades, compaginar treballs o estudis amb els horaris dels supermercats, però la companyia valenciana ha demostrat que els seus horaris es poden adaptar a la gran majoria de la disponibilitat dels seus clients.

A més, també se les enginya perquè, en èpoques assenyalades i de dies festius, tinguem disponibilitat per comprar els nostres productes preferits. Vols saber quins són els horaris de Mercadona per a aquest 2021? T'ho expliquem tot a continuació.

Horari Mercadona

Aquest any, a causa de la pandèmia del coronavirus, els supermercats han hagut d'adaptar-se a les circumstàncies. Mercadona, des que van començar les restriccions al mes de març, ha anat variant els horaris dels seus supermercats per oferir el millor als seus clients, però també als seus treballadors. L'horari de Mercadona, a l'inici del confinament, era fins a les 19:00 hores i, progressivament, ha anat tornant a l'horari habitual que tenia abans del coronavirus.

Horari actual Mercadona

L'horari de Mercadona és, actualment, de 9:00 a 21:00 o 21:30 hores. Aquests horaris poden variar en funció de la localitat on et trobis, per la qual cosa et recomanem que facis servir l'eina que us presentem a continuació per assegurar-te a quina hora obre i tanca el teu Mercadona més proper.

Mercadona: horari avui

Si vols consultar l'horari de Mercadona avui en el teu supermercat més proper, Mercadona et dona l'opció d'introduir la teva ciutat, codi postal o direcció en aquesta pàgina web per comprovar-ho. Quan introdueixis les dades, t'apareixeran els Mercadona situats més a prop i podràs descobrir els seus horaris d'avui i en dies pròxims.

Imatge de la pàgina web de Mercadona on es poden consultar els horaris segons la localització
Imatge de la pàgina web de Mercadona on es poden consultar els horaris segons la localització | Mercadona

Horari de Mercadona en Nadal 2020-2021

Si necessites saber si Mercadona obre algun dia en concret per Nadal, et deixem els seus horaris per a aquestes dates.

  • El 24 i el 31 de desembre, Mercadona obrirà de 9 a 19:30 hores.
  • El 25 de desembre i l'1 de gener Mercadona romandrà tancat.
  • Els diumenges 20 i 27 de desembre, Mercadona estarà tancat.
  • Els dies 3 i 6 de gener, Mercadona romandrà tancat (a excepció d'aquells supermercats on sí que obrin els diumenges).

Horaris de Mercadona a l'estiu

En general, la companyia valenciana modifica els seus horaris a l'estiu en algunes de les seves botigues, que passen a tancar a les 22:00 hores i també obren els diumenges fins a les 15:00.

Horari d'atenció al client

Si el que vols és saber l'horari per contactar amb els supermercats Mercadona, la companyia valenciana et pot atendre de dilluns a diumenge de 7 a 22:30 hores (1 hora menys a Canàries) al telèfon 900.500.103.

Mercadona en línia

La companyia valenciana ofereix un servei de compra en línia, on reparteixen a domicili. Aquest servei està disponible en només algunes comunitats i té un horari concret.

Horaris de repartiment de Mercadona en línia

Si vas a fer una comanda en línia a Mercadona perquè et lliurin la compra a domicili, us informem que el seu horari de repartiment és de 7:00 a 22:00 hores de dilluns a dissabte.

Si vols conèixer més informació sobre Mercadona en línia, et recomanem que li donis un cop d'ull a Mercadona en línia: com anar a comprar, productes i informació d'interès.


Comentaris

envia el comentari