L'emotiva felicitació de Nadal de Mercadona que aplaudeix tot el país

La companyia valenciana ens desitja unes bones festes amb un emotiu espot

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
Mercadona desitja unes bones festes amb un emotiu espot | MERCADONA

Mercadona ha publicat una emotiva felicitació de Nadal. L'any 2020 ha estat un any molt dur per a tot el país. Encara immersos en la pandèmia de la Covid-19 i amb les restriccions per frenar l'expansió del virus, aquestes Festes de Nadal seran ben diferents. Aquest any no podrem reunir-nos amb tota la família i haurem de fer-ho en 'petit comitè'. Ara bé, el 2020 també ens ha deixat grans històries de milers de ciutadans de tot el món, que Mercadona ha decidit aprofitar per desitjar-nos unes bones Festes de Nadal. 

'Seguiremos estando AHÍ'

«2020 no ha estat un any fàcil. Tot i això, ens ha deixat grans històries, i moltes d'elles han passat molt a prop. Tan a prop com... aquí», així comença l'espot de Mercadona titulat 'Seguiremos estando AHÍ'.

«Aquest any hem estat més a prop que mai. I les històries que ens han fet més grans han ocorregut en llocs quotidians. Per això pensem que és molt important seguir estant allà» s'escolta en aquesta emotiva felicitació. En el vídeo apareixen imatges de persones en llocs quotidians, i algunes de les històries que hi ha darrere dels clients i treballadors dels supermercats de Mercadona.

Aquest espot està fet amb imatges reals gravades durant la pandèmia, i això li dona un valor afegit al missatge. En ell també es vol donar importància a la tasca que ha fet Mercadona durant aquest període, i que seguirà estant «allà», acompanyant a tota la població, per Nadal i el pròxim 2021.

Mercadona ha publicat aquesta felicitació a les seves xarxes socials. En el seu compte oficial d'Instagram, l'espot ja té milers de reproduccions i desenes de comentaris, entre els quals podem trobar mostres d'agraïment cap a la tasca del supermercat. Entre ells podem llegir «moltes gràcies», «enhorabona per haver estat des del primer al peu del canó perquè no ens faltés res» o «sou molt grans».

Compromís social

Al mes de maig, Mercadona va obtenir la segona millor valoració del 'Rànquing el compromís/responsabilitat social de les empreses durant la pandèmia', elaborat pel Monitor Espanyol de la Reputació Corporativa (MERCO). També es va guanyar el primer lloc en el sector de la distribució generalista. Aquest estudi, on van participar més de 2.200 persones pertanyents a diversos àmbits, posava sobre la taula totes les empreses que han fet una gestió responsable durant la crisi de la Covid-19.

Iniciatives per a empreses i autònoms

El 16 de març de 2020 va néixer el moviment #EstoNOtienequePARAR per tal de donar ànims a les persones que han treballat en els sectors essencials durant els mesos més dur de la pandèmia. Aquest moviment, a més, tenia com a objectiu encoratjar a empreses, autònoms i emprenedors a què continuessin actius tot i no poder obrir o treballar.

Un total de 3.000 empreses es van adherir a #EstoNOtienequePARAR. Durant la desescalada va néixer el projecte #EActivate i es van sumar 2.000 empreses. Els objectius d'aquests moviments han estat, segons Mercadona, «accelerar i activar la nostra economia per superar les conseqüències socials i econòmiques» generades per l'impacte del coronavirus.

Mercadona duplica les donacions d'aliments

A conseqüència de la situació provocada per la crisi sanitària, moltes persones s'han quedat sense recursos econòmics. És per això que Mercadona ha col·laborat amb més de 250 menjadors socials, més de 60 bancs d'aliments i altres entitats o iniciatives, com podrien ser les donacions que va fer durant el març i l'abril a  l'Hospital Ifema de Madrid.

Com a resultat, Mercadona ha donat més de 140.000 carros de la compra en diferents punts d'Espanya. Un altre gran gest que demostra que la companyia valenciana sempre està «allà», tal com es pot veure a la felicitació de Nadal.


Comentaris

envia el comentari