YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els 5 articles de Stradivarius que costen menys de 5 euros i són perfectes per Nadal

Si estàs a la recerca d'un regal per l'amic invisible o per Nadal, la firma d'Inditex té algunes opcions que t'encantaran

Cartell lluminós d'una botiga Stradivarius
Stradivarius t'ho posa fàcil aquest Nadal amb els seus complements i accessoris  | STRADIVARIUS

Stradivarius té productes perfectes per regalar i costen menys de 10 euros. Ja comencem a adquirir els regals per als nostres éssers estimats, i també comença l'època de l'amic invisible,  on normalment hi ha un màxim de diners que podem gastar.

Tant si estàs a la recerca d'un regal per a la persona que ha sortit en el teu sorteig de millor amic, com si vols regalar algun detall a algun ésser estimat, però no disposes de molt pressupost, et portem algunes idees que et poden interessar.

I és que les firmes d'Inditex tenen una gran quantitat de complements i accessoris que poden servir-te per encertar el teu regal i, aquesta vegada, us anem a parlar d'alguns productes de Stradivarius.

Tot i que aquesta firma d'Inditex compta amb un catàleg dirigit cap al públic femení, potser aquestes idees també puguin ajudar-te a triar el regal ideal per a algun amic o familiar amant de la moda. Pren nota i no deixis per a l'últim dia el moment de fer-te amb els regals de Nadal. 

1. El complement perfecte: la bossa

Un dels regals amb el qual encertaràs segur és amb una bossa, i Stradivarius té alguns models rebaixats que es poden comprar per menys de 10 euros. En concret, ens ha encantat aquesta bandolera efecte coco que té un acabat brillant d'allò més 'trendy' i sofisticat.

La seva corretja és una cadena fina que quedarà ideal amb tots els teus 'looks' i la seva mida és ideal per a aquelles persones que vulguin guardar el just i necessari dins d'ell. Aquest model està disponible en color granat i negre, i pot ser teu per 9,09 euros (el preu original és de 12,99 euros) a Stradivarius. Se t'ocorre algú a qui pugui agradar-li aquest article?

Fotografia d'una bossa de Stradivarius
Aquest model és ideal per a les persones que els agradi portar el just i necessari | Stradivarius

2. Per guardar totes les joies

Un altre regal amb què encertaràs tant sí com no és un joier, i és que mai ve malament un lloc on emmagatzemar i guardar les teves arracades, polseres i collarets perquè no es perdin. Stradivarius té diversos models de joiers que t'encantaran, però hem triat un en especial que ens ha conquistat.

Es tracta d'un joier amb calaixos que té un espai per emmagatzemar els anells i també té un calaix per guardar els teus collarets i polseres. Aquest joier de Stradivarius és transparent i en el seu interior té un efecte vellutat i un color blau turquesa. Amb aquest joier es poden veure totes les teves joies sense necessitat d'obrir-lo i, a més, té un preu de 9,99 euros. No és ideal?

Fotografia de l'joier de Stradivarius
Aquest joier és ideal per a aquelles persones que els hi encanti la bijuteria | Stradivarius

3. Per planejar el 2021

Una agenda és un regal amb el qual sempre encertaràs. I és que sempre vam començar els nous anys amb propòsits i ganes d'organitzar el nostre dia a dia. Stradivarius té diversos models d'agendes que són precioses i, a més, molt útils, i que li encantarà a qualsevol persona a qui li regalis.

A més d'agendes, la firma d'Inditex també té 'planners', per a aquelles persones que no utilitzin diàriament l'agenda, però sí que els agradi tenir les seves tasques organitzades. Aquestes agendes per 2021 i els 'planners' de Stradivarius tenen un preu de 9,99 euros, i els models que més ens han agradat han estat l'agenda de flors i el 'planner' de gats.

Fotografia d'una agenda i un planner de Stradivarius
L'opció perfecta per a les persones amants de la papereria | Stradivarius

4. Un perfum 'low cost'

Per a les apassionades dels perfums, Stradivarius també té l'opció perfecta 'low cost'. Per exemple, el perfum 'pretty poppy' té olor de rosella i almesc. Una aroma floral que li encantarà a les amants de les colònies més clàssiques i elegants. Aquest perfum color rosa pastís té un preu de 7,99 euros a Stradivarius i et traurà de més d'una dificultat com a regal 'low cost'  per a aquest Nadal.

5. El complement que mai falla: el cinturó

Un altre bàsic que tothom utilitza són els cinturons, i per això seran un encert assegurat si decideixes regalar-los. Stradivarius té una gran quantitat de models que no superen els 10 euros: des dels més clàssics fins als més moderns.

Per exemple, el cinturó ample estil 'cowboy' compta amb una gran sivella que quedarà ideal amb tots els 'jeans' que aquesta persona tingui en el seu armari. Per la seva banda, també ens ha agradat un model amb doble sivella creuada. La signatura d'Inditex també té models clàssics per a aquelles persones que tinguin un estil més bàsic i senzill.

Aquests cinturons de Stradivarius tenen un preu de 7,99 euros (el cinturó de doble sivella creuada té el mateix preu) i, si no us han acabat de convèncer, la signatura d'Inditex té més models disponibles. Ja saps a qui regalar-li?

Fotografia de cinturons de Stradivarius
El cinturó és una cosa que tothom fa servir, de manera que és una opció ideal per regalar | Stradivarius


Comentaris

envia el comentari