Imatge del nou brioix de Mercadona

Mercadona llança un brioix per a tothom i el seu sabor em deixa molt sorpresa

La cadena valenciana ha tret un producte per a celíacs, vegans...

Si tens algun tipus d'intolerància al gluten o segueixes alguna dieta especial, probablement vols estar informat o informada sobre els productes que sí que pots menjar. Al final, poder menjar de tot no deixa de ser un privilegi del qual no tothom pot presumir.

Així, doncs, quan un supermercat, sigui Mercadona o el del teu barri, compta amb un producte nou que pot ser gaudit per molta gent, no hi ha res millor que tastar-lo. Si surt malament, al final sabràs que no valia la pena. Però, en cas contrari, podries trobar el teu nou producte predilecte.

El nou brioix de Mercadona: un menjar per a gairebé tothom

Com hem assenyalat, les restriccions alimentàries no deixen de ser un 'handicap' que arrosseguen moltes persones. Tot i això, de tant en tant, als supermercats se'ls encén la bombeta i posen a la venda productes de què gairebé tothom pot gaudir.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Un clar exemple d'això, el trobem al 'Bollo con pepitas choco', fabricat per Amaritta Food i disponible a totes les botigues de Mercadona. Encara que no sembli un producte que sobresurti gaire, la veritat és que compta amb unes característiques molt especials.

Imatge de l'envoltori del nou brioix de Mercadona
Al mateix embolcall pots comprovar que és apte ' per a tothom' | Catalunya Diari

Això és perquè és un brioix sense gluten, lactosa i ou. Per si no n'hi hagués prou, és vegà, de manera que més gent pot gaudir de la seva compra. Tot i això, el millor d'ell és el seu sabor, que és molt similar als brioixos d'altres marques que no compleixen amb aquestes premisses.

A diferència d'altres productes amb aquestes característiques, no sents que menges una cosa 'especial' o molt allunyat dels sabors més tradicionals. Ja no només és el sabor, sinó també la textura, la qual és la desitjada. Almenys, aquest brioix no és l'equivalent a menjar pa amb textura rara, com passa amb altres productes.

Imatge del nou brioix de Mercadona
A cada 'pack' hi venen dos brioixos de la mateixa mida | Catalunya Diari

 

Una compra que et deixa bon gust, literalment

El més usual en mi és que compri productes sense cap mena de restricció alimentària, per la qual cosa puc comparar objectivament els productes amb aquest de Mercadona. Per sort, puc confirmar que és una compra encertada.

Tan aviat com l'obres, es pot comprovar que es tracta d'un brioix amb bon aspecte i tot i que que a primera vista sembla que no tingui gaires llavors de xocolates en segons quina part, el seu interior n'està ple. Això sí, n'hi ha prou perquè tingui bon gust i no suposi una ingesta excessiva de dolç.

Però, si hagués d'assenyalar un aspecte negatiu, aquesta és la quantitat del producte, tenint en compte el preu. Cada paquet conté únicament 2 unitats, i cadascun costa  ni més ni menys que 2,00 €. Potser per a molts no és gaire car, però és innegable que, a aquest preu, pots adquirir el triple de quantitat en altres marques que sí que fabriquen per a gent que pugui ingerir correctament gluten, ou, llet...

Al final, aquest producte és la màxima representació que si pateixes alguna intolerància, hauràs de rebre un bon sou si vols gaudir d'un producte de qualitat. Això no obstant, alhora suposa un alleugeriment per a totes aquelles persones que vulguin gaudir del dolç de tant en tant, sense haver de preocupar-se per tots els ingredients que contenen altres.

Imatge del nou brioix de Mercadona
És una opció molt interessant per a aquells que tenen restriccions alimentàries | Catalunya Diari

 

Recomanaria comprar aquest producte a altres clients?

Després d'haver-ho provat, puc assegurar que sí que ho recomanaria a altres clients, sobretot si es tracta de persones amb algun tipus d'intolerància. Això no obstant, els destacaria negativament el seu preu, el qual, a llarg termini, es pot acabar convertint en un gran inconvenient a tenir en compte.

Imatge amb les puntuacions del brioix de Mercadona
Tot i el preu, és una opció molt interessant | Catalunya Diari

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!