Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del logo de Mercadona.

Mercadona llança un dels millors lots per cuidar la pell per molt pocs diners

Per la seva qualitat i preu està sent tot un èxit de vendes per a la cadena

Tenir cura de la pell és molt important i no només la de la cara, sinó la de tot el cos. Per això mateix, hi ha al mercat diferents productes que ens ajuden que aquesta tingui el millor aspecte possible. Però, no parlem només de cremes, ja que els articles que podem comprar són molts més amplis.

De vegades som fidels a una marca. Sigui perquè ens funciona, perquè ens agrada i perquè és la que hem fet servir sempre, hi recorrem contínuament. Per això mateix, el fet que hi trobem sense necessitat de buscar més un ampli catàleg de productes ens facilita molt les coses.

Però, encara n'hi ha més. Moltes opten per treure a la venda 'packs' on trobem tractaments o gammes completes. Aquests són tot comoditats, ja que no hem d'estar buscant els productes, ja que es venen junts. D'altra banda, vendre's en aquest format fa que siguin més econòmics que si es compren de manera individual.

 

Mercadona posa a la venda aquest fabulós 'pack'

La cadena de botigues Mercadona ens ha volgut facilitar les coses posant a la venda un 'pack' molt interessant. Aquest va enfocat cap a l'estiu, però perfectament pot ser utilitzat de manera atemporal. Quan coneguis els productes que inclou veuràs com és així.

Mercadona
A Mercadona trobaràs el lot ideal per cuidar la teva pell a un preu increïble | Mercadona

Des que s'ha posat a la venda, els clients hi estan arrasant. I no ens estranya. El 'pack' està compost per cinc productes de la casa Nivea molt útils pel dia a dia. A més, perquè no els tinguis escampats, venen en un pràctic necesser amb estampat tropical que podràs reutilitzar.

Amb tot això, et preguntaràs pel preu que pot tenir de venda. En aquest sentit, no perd gens ni mica d'atractiu. I és que pots emportar-te'l a casa per tan sols 10 euros. Aquesta característica l'està ajudant a convertir-se en tot un èxit de vendes.

Els productes inclosos en aquest 'pack' estan pensats per a dones. Concretament, per a la cura corporal. No són únicament cremes, cosa que fa que sigui molt més complet que els que habitualment trobem a la venda a les seccions de perfumeria.

Descobreix els 5 productes que s'inclouen al 'pack'

Ja no et fem esperar res més. En aquest apartat et detallarem els productes que s'inclouen en aquest 'pack'. Com ja hem dit, són un total de cinc. Tots ells estan pensats per a la cura corporal de la dona. Segur que molts els coneixes, perquè Nivea és una marca familiar al mercat.

1. Crema corporal

La crema de llauna blava de la marca Nivea ens ha estat acompanyant des de fa molts anys. Són diverses les generacions que hi han recorregut en un moment concret. Aquest article és altament hidratant i pot ser utilitzat en qualsevol tipus de pell. Per això mateix, és un bàsic de la marca que no podia faltar.

Imatge del 'pack' de Nivea de Mercadona
El lot està compost per 5 productes de la marca Nivea | Catalunya Diari

 

2. 'Body milk'

Seguim amb un altre producte que ens proporcionarà una alta hidratació a la nostra pell. Per això mateix, està pensada per a pells seques que necessiten millorar-ne l'aspecte. Els beneficis els aconsegueix gràcies als seus components. I és que aquesta crema està enriquida amb oli d'ametlles i vitamina E.

 

3. Crema 'soft'

En aquest cas, estem davant d'un producte pensat per a la cura de la cara, les mans i la resta del cos. És igualment hidratant, però en aquest cas, la textura és molt més lleugera, per la qual cosa serà més senzill aplicar-la. A la seva fórmula trobem, a més de vitamina E, oli de jojoba

.

4. Gel de dutxa

En tota rutina corporal, és important que la hidratació sigui present en tot moment, sobretot si tenim la pell seca. Per això mateix, al 'pack' s'inclou un gel de dutxa que ens ajudarà a nodrir la pell. Aquest conté diferents olis i vitamines, a més d'un agradable perfum que es quedarà a la nostra pell.

5. Desodorant 'roll-on invisible black & white'

Per acabar, tenim aquest desodorant de la línia 'black & white' que promet no deixar rastre de taca a les nostres peces. Està fabricat sense alcohol i ens ajudarà a controlar tant l'olor com la sudoració del cos. Ve en un petit format de vidre molt còmode de poder transportar.