La cervesa de Mercadona que triomfa: de les millors del mercat

L'Organització de Consumidors i Usuaris ha revelat quina és

Mercadona 2020
L'OCU ha realitzat una anàlisi en què es comparen les cerveses més venudes a Espanya | Mercadona

 

Mercadona té una de les millors cerveses de mercat, segons l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU). Sobre gustos no hi ha res escrit i en el cas de la cervesa, menys encara. Aquesta beguda és una de les predilectes dels consumidors, però, així i tot, cada un d'ells la prefereix d'una forma diferent donada la seva àmplia varietat ja sigui en forma de canya, pinta, llauna o ampolla i de blat, ordi, 'lager 'etc. Per això, sens dubte, són molts els que estan disposats a provar noves cerveses en els moments d'oci. Però, entre totes elles, quines són les millors?

 

Un nou estudi de l'OCU

Per donar-li resposta a aquesta recurrent pregunta, l'OCU ha realitzat una anàlisi en què es comparen les cerveses més venudes a Espanya. En concret, en aquesta ocasió es tracta d'una comparativa de cerveses 'lager' tant clàssiques com especials, i, per a la nostra sorpresa, una de les cerveses de Mercadona es troba entre les millors.

 

 

Per si no us sona el concepte, la cervesa 'lager' és el tipus més comú que es fabrica avui dia. També es diu cervesa rossa, encara que algunes poden tenir un color una mica més torrat. La majoria de les marques més populars disponibles al mercat són 'lager', entre elles Mahou, Estrella Galicia, Sant Miquel o Estrella Damm, per posar alguns exemples.

 

Les millors cerveses

Aquest recent estudi que ha dut a terme l'Organització de Consumidors i Usuaris ha analitzat un total de 34 cerveses 'lager' que estan a la venda al nostre país. Per realitzar-ho, l'entitat s'ha servit de l'opinió de jutges experts que han examinat les begudes sensorialment mitjançant un protocol establert de degustació i han prestat especial atenció a elements com el sabor, les aromes, els seus defectes, etc.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lomaolut #steinburgespecial #italianbeer #cerveza # Öl #olut # perilla kohteessa

Una publicació compartida de Arto Karhu (@arto_karhu) el

 

Un cop han sortit els resultats de les cerveses estudiades, l'OCU ha elaborat un rànquing amb les més destacades. Entre les millors cerveses de marca blanca es troba Mahou 5 estrelles Especial com la millor de l'anàlisi i compra mestra, mentre que Steinburg Especial de Mercadona, és la que presenta millor relació entre preu i qualitat en l'apartat de cerveses especials.

 

 

Steinburg Especial, de Mercadona es ven al supermercat de Juan Roig per 0,28 cèntims la unitat i ha estat fabricada per BIRC SPA. Aquest proveïdor té les instal·lacions al nord d'Itàlia, però això no suposa un inconvenient, ja que la companyia valenciana també rep cerveses de proveïdors de Bèlgica i el Marroc.

 

Pel que fa a les millors cerveses en la categoria clàssica podem trobar la Mahou clàssica i l'Amstel Original, encara que la millor ha estat la cervesa Cordon Gard d'Eroski que ha resultat l'escollida com 'Compra Mestra' per tenir la millor relació qualitat-preu.

 

Les millors cerveses a un preu d'allò més assequible

Pel que fa al preu per litre, en la categoria clàssica aquest oscil·la entre els 0,69 euros i els 2,37 euros. No obstant això, les cerveses especials són més cares, ja que el seu preu va d'1 euro als 2,36 euros. L'OCU assenyala que les cerveses de marca blanca són més barates que les de les marques de fabricant en les dues categories. A les clàssiques, el preu mitjà per litre de les marques blanques és de 0,72 euros davant els 1,74 euros que costen de mitjana les marques de fabricant.

 

En la categoria especial també són de mitjana més cares les marques de fabricant que costen de mitjana 1,96 euros davant 1 euro per litre que costa a les marques blanques.


Comentaris

envia el comentari