YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mercadona: Els millors regals per fer el Dia del Pare

Encara no saps què regalar aquest 19 de març? Troba les millors alternatives a les botigues de la companyia valenciana

Imatge d'un logo de Mercadona
Mercadona ofereix diversos articles pel Dia del Pare | Mercadona

Mercadona triomfa amb tots els seus productes d'alimentació, però també amb aquells articles que posa a la venda per celebrar dies assenyalats. És més, la companyia valenciana està molt ben valorada per la relació qualitat-preu dels seus articles. Per aquest motiu, en dates assenyalades com les Festes de Nadal, Sant Valentí o el Dia del Pare i la Mare, és una de les millors alternatives per comprar un detall per als nostres éssers estimats.


Amb l'arribada del Dia del Pare, hem decidit fer una petita llista amb alguns articles de Mercadona que poden ser un bon regal. Segueix llegint l'article i queda't amb aquell que més t'agradi.

1. Lot Precision System 5

La màquina d'afaitar Precision System 5 és un molt bon regal pel Dia del Pare. Segons explica Mercadona, amb aquesta afaitadora s'aconsegueix un «afaitat precís i sense irritacions». Es tracta d'una alternativa còmoda, moderna i amb tecnologia avançada.


Entre altres característiques, aquesta màquina d'afaitar inclou cinc fulles i una de precisió en la part posterior. A més, per si no n'hi hagués prou, compta amb una banda lubricant amb vitamina E i àloe vera i és apta per a tota classe de pells.

El seu preu és de 4,70 euros, però també podràs trobar un lot especial per al Dia del Pare per 9 euros, que inclou l'afaitadora, recanvis i un suport per a la fulla.

2. Lot Gentleman

Mercadona ha posat a la venda el Lot Gentleman, ideal per regalar aquest 19 de març. Aquest 'pack' inclou una crema facial i corporal hidratant de 100 ml i un perfum de 45 ml. El preu del lot de la marca Flor de Mayo és de 4 euros.


3. Perfum Blue Shine for Him

Un altre perfum que podria enamorar al teu pare és el Blue Shine for Him. Aquest perfum destaca per la seva olor a aranja, ruibarbre i caixmir. El seu preu és d'11 euros.


Altres opcions per regalar aquest 19 de març

A continuació, us presentem algunes altres alternatives que, tot i no estar indicades per al Dia del Pare, també poden ser una gran opció per regalar aquest 19 de març.

Lot Don Algodón

El Lot Don Algodón conté un gel de dutxa de 75 ml, un 'after shave' de 75 ml, un desodorant de 150 ml i una colònia de 100 ml. El preu d'aquest pack és de 10,50 euros.

Lot Borealia Shine for him

Una altra opció és el Lot Borealia Shine for him, que compta amb un perfum de 100 ml, un gel de bany de 100 ml i un 'after shave' de 100 ml. El preu d'aquest pack és de 13,50 euros.


Gold for men Deliplus

Mercadona també compta amb el lot per a home Gold Deliplus. Aquest pack conté un gel fixador de 100 ml, un gel de bany de 250 ml, una màscara facial 'detox', un bàlsam 'after shave' de 100 ml i un desodorant de 200 ml. Tot això per 4,95 euros. No està gens malament, no?

Lot home Ikiru

Una altra alternativa és el lot per a home Ikiru, que conté una colònia de 100 ml i una mini colònia de 30 ml. El preu d'aquest pack és de 9,50 euros.

Aquestes són algunes de les opcions que ofereix la companyia valenciana, però a la seva secció 'La Perfumeria' podràs trobar moltes altres alternatives per regalar el Dia del Pare.


Comentaris

envia el comentari