YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mercadona hi torna: venen (de nou) un dels seus productes estrella

La companyia valenciana ha reforçat la qualitat del plat

Imatge d'un logo de Mercadona
Mercadona hi torna: venen (de nou) un dels seus productes estrella | Catalunya Diari

Mercadona ha tornat a vendre un dels productes que els usuaris no deixaven de demanar des de fa mesos. La companyia valenciana és tota una experta en fer cas de les peticions dels clients i, per això, ens sorprèn cada poc temps amb novetats i millores dels seus productes.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que Mercadona utilitza un model de coinnovació amb el que descobreix quines són les necessitats dels seus 'caps' (així és com anomena als seus clients) i, així, encerta de ple amb els seus productes renovats i novetats. Això és una cosa que ha passat diverses vegades i, ara, ha tornat a succeir amb un dels productes que els clients feia temps que ho demanaven: la tempura de verdures.

Els clients demanaven la volta de la tempura de verdures

D'un temps ençà, han estat diversos els usuaris que han preguntat sobre el parador de la tempura de verdures a través de la xarxa social Twitter, com els que podeu llegir a continuació:

  • «Mercadona, per què han retirat dels congelats la tempura de verdures? Fa temps que no la trobo».
  • «Mercadona trobem a faltar les verdures en tempura congelades. No les posareu mai més?».
  • «Mercadona per què heu tret la verdura congelada en tempura?».
  • «Mercadona que ha passat amb les verdures en tempura? Fa mesos que les busco!».

La resposta de Mercadona a tots aquests 'tuits' era similar: «Sentim informar-te que no disposem d'aquest producte. Passarem nota als responsables corresponents, sobre el teu interès a poder adquirir-ho. Gràcies i una salutació».

Mercadona millora la seva tempura de verdures

Però, sembla que la insistència dels clients no ha passat desapercebuda i, tal com va passar amb els productes com els 'mochis' de coco i mango, ara, succeeix amb la tempura de verdures. Si ets un dels que esperaven aquest producte, tenim bones notícies: Mercadona ha anunciat que presenta la seva nova tempura de verdures 'Hacendado'. Segons explica la companyia valenciana, aquest nou producte ha millorat «seguint els suggeriments recollits pels seus clients».

Aquesta novetat es compon de moniato, mongeta verda, pastanaga, bròquil i ceba i, a més, segons explica la companyia valenciana, és molt fàcil de preparar. Així, es pot fer al forn deixant-lo 9 minuts, a la fregidora 2 minuts i en paella a només 1 minut. El seu preu és d'1,85 euros i es tracta d'un plat deliciós que, a més, et traurà més d'una dificultat.

Aquesta nova tempura de verdures 'Hacendado' es pot trobar a la secció de congelats dels seus més de 1.600 botigues situades al voltant d'Espanya. Aquest nou producte es caracteritza per ser un plat fi i de cruixent arrebossat, i està elaborat pel proveïdor 'Gedesco' a Montcada i Reixac (Barcelona).

A més, Mercadona també destaca que, igual que amb la resta d'equipament de fred de la cadena, «aquests lineals disposen de sistemes de monitoratge basats en la tecnologia 'IOT' per garantir un exhaustiu control de temperatura» i, així, oferir la màxima qualitat possible.

El preparat per arrebossar sense ou i tempura de Mercadona

Encara que estem segurs que la nova tempura de verdures de Mercadona serà tot un èxit, la companyia valenciana també disposa d'un preparat per arrebossar sense ou i tempura, per si no us acaba de convèncer la tempura congelada. Per preparar tempura japonesa, has de barrejar una part del preparat amb una part d'aigua freda fins que obtinguis una barreja sense grumolls.

A l'envàs del preparat, també es pot llegir que, per aconseguir una bona cobertura s'han de tallar els aliments en tires i, per fregir-los, s'han de submergir en la barreja i després fregir en oli calent (aproximadament 180°) fins que estiguin daurats. El preu d'aquest preparat és d'1,45 euros el kg.


Comentaris

envia el comentari