YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els millors regals per al Dia del Pare que pots trobar a Lidl per menys de 25 euros

Si encara no has comprat el regal per al 19 de març, la cadena alemanya t'ho posa fàcil amb els articles del seu catàleg

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
Lidl té els millors regals per al Dia del Pare per menys de 25 euros | Lidl

La cadena alemanya de supermercats triomfa amb els seus productes d'alimentació, però també amb els articles per a la llar, la roba i els petits electrodomèstics. Així doncs, a Lidl podries trobar el regal ideal per al Dia del Pare i per menys de 25 euros.  

Les 5 gangues de Lidl per regalar el Dia del Pare

No has pensat en què regalar el Dia del Pare o potser no tens temps per buscar el regal perfecte? Lidl t'ho posa fàcil amb cinc articles que no superen els 25 euros. 

1. Afaitadora Braun Styling Gilette Fusion 5 Proglide

Una màquina d'afaitar sempre és un encert. En aquest cas la maquineta per a home Braun Styling 'kit' 4 en 1 Gilette Fusion 5 Proglide ofereix la possibilitat d'aconseguir un control total de l'estil que es desitgi: barba de tres dies, barba mitjana o per contorns precisos.

A més, funciona amb una bateria que dura fins a 40 minuts. Per si no n'hi hagués prou, inclou tres capçals i una maquineta manual de la marca Gillette Fusion 5 Proglide. El seu preu és de 20 euros amb 2 anys de garantia. 

2. Tallacabell recarregable 3,7 V

El tallacabell recarregable 3,7 V amb pantalla LED i indicador de càrrega és ideal per a regalar. Funciona amb piles o connectat al corrent elèctric. El seu preu és de 12,99 euros.

Inclou dues guies de tall per a un acabat precís: la guia de tall de precisió d'1-11 mm en intervals d'1 mm; i la guia de tall de llarga longitud de 12-33 mm en intervals de 3 mm. També unes tisores, un oli per a la fulla, un adaptador per al corrent elèctric, un pinzell de neteja i una funda.

3. Central domòtica Zigbee Smart Home

Per als fanàtics de la tecnologia, la central domòtica Zigbee Smart Home, de la qual ja us hem parlat anteriorment a Catalunya Diari, connecta de forma centralitzada llums, sensors, endolls i altres dispositius, a més de permetre controlar i comprovar des de qualsevol lloc el seu estat a través d'un mòbil. Tot per un mòdic preu de 19,99 euros.

El dispositiu es connecta mitjançant radiofreqüència a través de l'aplicació mòbil. D'aquesta manera, podràs vincular els teus productes a la central de domòtica com a eix central de funcionament.

4. Tenda de campanya de trekking per a 2 persones

Per als pares més aventurers, el regal perfecte és la tenda de campanya per a 2 persones, ideal per a escapades de cap de setmana. Aquesta tenda és molt fàcil de muntar i, a més, compta amb obertures de ventilació per facilitar la circulació de l'aire. El preu, una ganga: 20 euros.


Inclou un ganxo per penjar un llum i piquetes per fixar-la a terra. La tenda pesa 1,9 kg i les seves mesures són: 125 x 105 x 205 centímetres oberta i aproximadament 56 x 12 x 12 centímetres dins la caixa.

5. Set de pesca

Seguint amb els esports i aventures, els aficionats a la pesca saltaran d'alegria amb els sets d'hams que inclouen 81, 24 o 9 peces, depenent del set que triïs. A més, pots comptar amb la garantia que tots els hams estan tallats amb làser i temperats en totes les mides i gruixos habituals per pescar amb èxit en aigua dolça i salada. El preu: a partir de 4 euros.

A més d'aquests articles, podràs trobar molts més a la pàgina web oficial de la companyia alemanya, entre els quals també hi ha articles per a la llar i per a la cuina. No hi ha dubte que a Lidl pots trobar el regal ideal.


Comentaris

envia el comentari