Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark

6 'gangues' de Primark per redecorar casa teva (i per menys de 10€)

Ara pots decorar la teva llar invertint molt poc gràcies als articles que t'ofereix la cadena irlandesa
Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark
6 'gangues' de Primark per redecorar casa teva (i per menys de 10€) | Catalunya Diari

La teva llar ha de ser aquest lloc al qual arribes per desconnectar i descansar, encara que a causa de la pandèmia, en molts casos s'ha convertit també en lloc de treball. Per aquest motiu precisament, sobren raons per crear una atmosfera agradable a casa.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

I per crear aquesta atmosfera, la decoració és fonamental, sigui l'estil que sigui, cadascú amb els seus gustos personals, l'important és que et sentis a gust i que t'envoltis no només de comoditat, sinó també de bellesa.

Per a això, no cal invertir un gran pressupost, moltes vegades, amb una mica d'atenció al detall i uns pocs euros pots aconseguir-ho. Aquest és el cas dels articles que Primark t'ofereix per a la decoració de la llar.

Les 'gangues' de Primark per embellir la teva llar

El catàleg d'articles de decoració de la cadena de botigues és bastant extens, contràriament al que poguessis pensar. Està clar que associem el nom de la companyia fonamental ment a peces de vestir, però ens oblidem de la línia d'articles de la llar que podem trobar en els seus establiments.

Concretament avui, t'ajudarem a escollir entre 6 'gangues' amb les quals pots donar-li un aire nou a casa teva. Són detalls senzills, però que crearan un ambient molt acollidor al racó on decideixis posar-los.

Començarem amb el bol de fusta mitjà, que només costa 6,00 euros i que no només és pràctic, sinó també decoratiu. Pots utilitzar-lo per dipositar les claus al rebedor o farcit de flors seques a la taula de la sala, o donar-li l'ús que millor et convingui. En qualsevol cas, sempre aportarà un extra de sofisticació a la teva llar.

D'altra banda, no has d'oblidar la tendència cada vegada més estesa de tenir espelmes aromàtiques, i és que no només perfumen, també aporten bellesa, calidesa i intimitat. El millor de tot és que les tens per 1,50 euros, perfumades i en un envàs amb molta cura.

No has d'oblidar tampoc els marcs de fotos, un imprescindible a totes les llars independentment de la seva mida. En Primark tens, per exemple, marcs de fotos de 10 x 15 cm per 1,50 euros en negre, daurat o amb motius florals perquè immortalitzis els teus moments més feliços.

Les fotos en una casa són el seu senyal d'identitat, ja que ens parlen de la vida dels que hi viuen, de llaços sentimentals, d'experiències viscudes, de moments compartits. Totes aquestes coses tan valuoses mereixen estar presents en els llocs més importants d'una llar.

Més objectes decoratius pràctics

Però passem a uns objectes de decoració que són alhora útils i pràctics, estem parlant de les caixes d'emmagatzematge. Aquest tipus de caixes s'han fet cada vegada més populars, i és que donen un servei necessari, a més de fer bonic. Per això, Primark t'ofereix caixes cúbiques d'emmagatzematge de tela en color beix o gris per 3,50 euros, o la seva versió cistella de corda per 4,00 euros, que li donaran un toc rústic a la teva llar.

I per rematar aquest rànquing recorrerem a un objecte que sempre ha estat present en totes les habitacions de les llars des de fa segles: els joiers. Tenir un lloc on guardar les teves joies, o potser altres petits tresors personals és més que necessari. A Primark tens un bonic joier negre de 'Ratan' per 7,00 euros, sense dubte una ganga en tots els aspectes.

D'altra banda, si el que t'agraden són els objectes més místics i inspirats en la naturalesa, Primark també t'ho posa fàcil amb una preciosa corona penjant, que compta amb eucaliptus sintètic. Aquesta corona es pot penjar al lloc que tu vulguis, i quedarà ideal en cases on regnen els tons terra i les referències a l'estil natural. El seu preu és de 7 euros.

Com veuràs, per pocs diners pots aconseguir objectes de decoració molt actuals amb els quals millorar l'aspecte de la teva llar. Recorda que és molt important viure en un lloc net i ordenat, però també cal omplir-lo de vida a través de la decoració.