Logo Mercadona

La deliciosa novetat de menys de 2 euros de Mercadona que és tot un èxit

Mercadona ha sorprès amb una nova recepta i més varietats d'aquest popular producte

Mercadona dona molta importància a les opinions, les crítiques i els consells de tots els seus clients. Així, la cadena de supermercats líder aconsegueix donar resposta a les necessitats reals dels consumidors. No parlem únicament de la incorporació de nous productes, sinó també del reforçament i la millora dels ja disponibles als seus establiments.

En aquest sentit, Mercadona ha anunciat que reforçarà la qualitat de dos dels seus productes més demanats: els patés i cremes per untar. En concret, aquests tindran una recepta renovada, però això no és tot. L'empresa valenciana també ha explicat que ha ampliat les varietats disponibles a les botigues.

Mercadona sorprèn amb noves receptes i varietats dels seus patés

Mercadona ha anunciat que ja estan disponibles a totes les seves botigues noves versions dels seus populars patés. En concret, els patés de tonyina, ibèric, sabor intens, així com el paté suau i el paté light compten amb una renovada recepta.

patés de Mercadona
Mercadona anuncia noves receptes per les seves varietats de paté | Mercadona

A més a més, la cadena de supermercats valenciana també ha confirmat que els clients ja poden comprar algunes novetats. Es tracta de les noves cremes per untar, pensades per convèncer qualsevol paladar. Mercadona ha assenyalat que als seus establiments es poden adquirir les cremes per untar de gall d'indi, pollastre, york i el paté de sabor picant.

Opcions ideals per a celíacs i intolerants a la lactosa

Els renovats patés i les noves cremes per untar de Mercadona les podran gaudir gran part dels clients de la cadena. Tal com ha explicat l'empresa valenciana, els productes esmentats estan lliures de gluten i de lactosa. A més, tampoc compten amb potenciadors de sabor, ja que per si mateixos ja destaquen al paladar.

varietats de patés de Mercadona

Els patés i les cremes per untar incorporen també un obre fàcil i un disseny d'envàs més visual i atractiu. Amb tot això, val la pena esmentar que també compten amb una tapa per cobrir els productes un cop oberts, facilitant així la seva conservació.

Elaborats per proveïdors nacionals

Aquests productes de Mercadona, comercialitzats sota la marca Hacendado, són elaborats per diferents proveïdors. En primer lloc tenim el proveïdor Frigoríficas del Louro, S.A. - Grupo Coren, de la localitat d'O Porriño, a Pontevendra.

El segon proveïdor és Industrias Cárnicas Navarrés, S.A., amb instal·lacions a la localitat de Lumbier, a Navarra. Finalment, el darrer proveïdor de Mercadona en aquest cas és Gourmet Cazorla, amb instal·lacions a la localitat de Linares, a Jaén. El preu depèn de cada producte, però en cap cas no supera els 2 euros, per la qual cosa es tracta d'una opció molt econòmica.

El compromís de Mercadona amb els preus baixos

Mercadona va posar en marxa ja l'any 1993 l'estratègia Sempre Preus Baixos (SPB), després de fer una constatació molt simple a les botigues. Els productes que més es venien eren aquells que tenien la màxima qualitat i comptaven amb el millor preu, sempre en aquest ordre. A més, aquells productes que no canviaven constantment de cost també es venien millor.

Cartell a Mercadona
Mercadona dedica importants esforços a la reducció i el reciclatge de residus | MERCADONA

En aquest sentit, la cadena de supermercats valenciana ha dedicat una gran importància a la qualitat dels seus productes. Es tracta d'un dels principals reptes a què s'enfronten tots els departaments de Mercadona. D'aquesta manera, el 'Cap', que és com es coneix a l'empresa el client, sempre aconsegueix productes de qualitat i diferencials.

Mercadona aposta per una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, guiat per criteris socials i mediambientals. L'objectiu és clar: garantir el consum de productes de màxima qualitat, amb el menor impacte possible. Així, la cadena de supermercats ajuda a millorar la qualitat de vida de totes les persones i també de les generacions futures.