Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una botiga Mercadona i una altra d'una treballadora de l'empresa a la secció de peixateria

Mercadona presumeix de la novetat a la seva secció de peixateria: 'Evita les cues'

La companyia de Juan Roig ja està instaurant un projecte pilot que es podria estendre a tots els establiments

El supermercat Mercadona continua sent un dels més elegits pels consumidors. Amb l'objectiu d'adaptar-se als nous temps, la cadena intenta fer els canvis necessaris que millorin l'experiència de compra dels clients.

En aquest cas, la secció de peixateria és al punt de mira de la companyia. Des de fa temps, ja estan duent a terme un projecte pilot relacionat amb ella a certs establiments. Si es queda, suposaria un canvi en la manera de comprar el peix.

Pescado de Mercadona

El nou concepte de peixateria de Mercadona

Fonts de l'empresa han informat Food Retail sobre alguns dels canvis més destacats de la secció. En aquest sentit, al taulell de venda assistida, els clients podran adquirir el peix salvatge de llotja.

D'altra banda, el peix de piscifactoria s'oferirà en format safata i es podrà trobar a les prestatgeries refrigerades. Ara, aquestes darreres guanyaran més importància. El nou model de venda, on el peix ja es ven net i preparat a les safates, té com a objectiu "evitar cues a la secció i facilitar la preparació a casa en el mínim temps", indica Mercadona.

Avantatges per al consumidor d'aquests canvis

Un dels grans avantatges d'aquest canvi per als consumidors de Mercadona és que el peix preparat dura més a les safates. Es pot consumir fins i tot sis dies després de la compra, no com passa amb el peix del taulell.

Amb aquests canvis, la peixateria del supermercat s'acosta a altres seccions, com la carnisseria o la xarcuteria, on es poden trobar molts aliments llestos per portar a les prestatgeries refrigerades.

El motiu que ha portat Mercadona a fer aquest pas

Mercadona ha reorganitzat la peixateria a causa de la caiguda del consum del peix al nostre país. Com indiquen les darreres dades del Ministeri d'Agricultura, el consum d'aquest aliment es col·loca a 18,53 quilos l'any per persona.

L'any 2013, el consum de peix se situava a Espanya a 27,2 quilos per persona i any. Tot i que des de Mercadona han volgut fer un pas endavant, caldrà esperar per veure si funciona. Des de la companyia, ja escolten l'opinió dels seus clients.