3 imatges de les façanes de 3 supermercats diferents. Mercadona, Lidl i Aldi

El supermercat que vol desbancar Mercadona i Lidl el 2024: no para d'obrir

Aquest supermercat vol obrir més de 50 botigues durant aquest 2024 i oferir tota mena de llocs de treball nous

Mercadona és dels supermercats que més ho està petant, sigui per les marques blanques o per la qualitat. A més, Lidl no es queda gaire lluny, ja que també es manté a les primeres posicions pel que fa a millors supermercats.

El cas és que hi ha altres súpers que no paren de créixer i ara Aldi vol desbancar el lideratge de la competència. Per això, ha començat a fer diverses estratègies per convertir-se en el número 1, i és possible que ho aconsegueixi.

Noves botigues per tot el país

Una de les principals estratègies d'Aldi ha estat inaugurar moltes botigues noves per tot el país. No és una cosa que hagi començat ara, però des de l'any 2020 s'està expandint per arribar al màxim de consumidors.

Per exemple, aquest desembre passat, la cadena alemanya, en tan sols un mes, va obrir 10 botigues. I no només això, a Sagunt (València) va obrir un centre de distribució molt modern que començarà a estar operatiu aquest mateix febrer.

És per això que s'espera que a partir d'aquest 2024, Aldi no pari de créixer i innovar com els seus principals competidors. Per exemple, un dels seus desitjos és consolidar-se en comunitats autònomes com les Canàries, Euskadi, Galícia, Cantàbria o Castella i Lleó, Catalunya, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana...

Un nou centre de distribució molt potent

Per exemple, a Extremadura, Múrcia o Balears vol inaugurar un nou centre de distribució tan potent com sigui possible. S'espera que Aldi construeixi un magatzem d'uns 40.000 m², ja que amb tot aquest espai podrà arribar a gairebé totes les zones del nord de la península.

Amb totes aquestes accions, el que esperen des de la directiva d'Aldi és “oferir una opció de compra de qualitat, senzilla i al millor preu possible”. Per no parlar, també, de les noves feines estables que està creant.

Productes nacionals de qualitat

Sens dubte, Aldi és una de les cadenes que més destaca pels productes nacionals que ven. Cal recordar que té una gamma molt àmplia quant a productes ecològics.

Un dels seus competidors directes és Lidl, l'altra cadena alemanya. La diferència entre tots dos és que Lidl ofereix una gran varietat de productes amb moltes marques diferents i Aldi es basa a vendre menys marques però amb productes més qualitatius.