Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona

Mercadona estrena a totes les seves botigues productes catalans d'allò més bons

La companyia ha posat a la venda els productes més tradicionals amb alguna novetat

Tot i que aquest any les festivitats estan sent d’allò més atípiques, falten pocs dies per a celebrar Halloween. La companyia valenciana Mercadona ha volgut apostar pels tradicionals dolços i xocolates de la festa, tenint molt en compte que aquest any s’haurà de passar a casa i sense molta companyia.

Aquest any han apostat per tradició i innovació, i destaca que alguns dels seus proveïdors estan situats a Catalunya. Estem parlant de proveïdors especialistes com Vira Brands, situat a Martorell (Baix Llobregat) i Cantalou, que té la seva seu a Pallejà (Baix Llobregat).

Mercadona barreja tradició i innovació amb els seus dolços de Halloween

A més dels dolços més tradicionals, Mercadona incorpora als seus lineals el sac de Halloween- ple de llaminadures- i un nou pot de llaminadures. Si els clients són amants de la xocolata, aquest any podran gaudir d’un ratpenat que conté xocolatines individuals.

Aquest assortiment se suma al tradicional d'anys anteriors, com la bossa de llaminadures assortides i les broquetes de llaminadures, la bossa de xocolates assortides, les piruletes de xocolata i figures amb forma de carabassa i de Catrina de xocolata.

A més dels proveïdors de Catalunya, altres dels productes d’aquesta gamma han estat el·laborats per especialistes d’Espanya i d’arreu d’Europa. És el cas de Kims Chocolates NV, situat a Bèlgica, o Artesans del Sucre, a Romania. Altres proveïdors són Damel (Crevillent, Alacant) i King Regal (Oliva, València). 

Així, el pròxim 31 d'octubre se celebrarà el Halloween més irreal que es pugui recordar. Per aquesta raó, Mercadona aposta per endolcir una mica les festes i esperar que l'any vinent aquestes bosses de xocolatines puguin ser agafades de casa en casa com marca la tradició. Per ara, els clients s'han mostrat més que satisfets amb els assortiments escollits per la companyia valenciana.