El deliciós producte que els clients demanen a crits a Mercadona que en vengui

Molts usuaris han reclamat un nou sabor de gelat per aquest estiu

Façana exterior d'un establiment de Mercadona
Molts usuaris demanen un nou sabor de gelat a Mercadona: el de festuc | CatalunyaDiari

Les xarxes han demanat a Mercadona que comenci a vendre un nou (i saborós) producte. Estem a l’estiu, època de l'any perfecta per a estar al sol i menjar gelats, i això els consumidors ho tenen com una de les seves compres preferides.

No obstant això, com els gelats clàssics de marca solen ser cars, cada vegada més persones confien en els supermercats i els gelats de marca blanca que aquests ofereixen.

Actualment, les grans cadenes de distribució brinden una àmplia varietat de gelats i sabors des de xocolata i vainilla fins a núvol, cheesecake o  festuc, un dels sabors que més ha atès que parlar i que ha triomfat aquesta temporada.

La nova demanda dels consumidors

Les grans companyies posseeixen gelats d'aquest sabor que, últimament, ha arrasat entre els consumidors. En el cas de Lidl, el supermercat alemany, ja ha afegit en els seus prestigiosos lineals gelats de pal d'alta qualitat on destaca el de sabor de festuc, igual que en Carrefour, Aldi entre altres. Però, a diferència d'aquests, Mercadona segueix sense incloure en el seu ampli assortiment de gelats el de festuc.

Recentment, i deixant a un costat la demanda dels consumidors, ha continuat posant a la venda gelats en got de 500 ml en els quals es troben sabors com a almívar de llet, xocolata cookies, torró, Cheesecake i menta i xocolata.

La incorporació d’aquests nous gelats amb sabors exòtics-però sense el de festuc- i el fet que molts usuaris han demanat l'adhesió d'aquest producte, però no han rebut encara resposta a la seva demanda, ha generat que milers de consumidors comencessin a demanar la immediata inclusió i comercialització d'un gelat sabor festuc en els seus lineals.

Donada l'allau de comentaris en les xarxes socials que ha rebut Mercadona, la companyia s'ha vist obligada a contestar alguna de les qüestions. «Bona tarda. Ens prenem nota del teu suggeriment. Gràcies per escriure'ns. Feliç tarda!» ha estat una de les mil respostes que ha ofert la cadena davant de la demanda d'un gelat amb sabor de festuc.

Ara, no obstant això, només es pot esperar que tots els suggeriments i comentaris no hagin caigut en sac trencat i d'aquí a una mica, la companyia valenciana posi a la venda un gelat d'aquestes característiques.


Comentaris

envia el comentari