Les 3 millors cerveses del món són espanyoles i les trobes al teu súper

Es tracta de tres varietats d'una mateixa marca que han aconseguit la màxima puntuació possible

Diverses copes de cervesa
Les 3 millors cerveses del món són espanyoles i les trobes al teu súper| Pixabay

La família de cerveses 1906 és a dalt de tot del rànquing de les millors cerveses del món, segons el ‘World Beer Challenge’. La marca espanyola ha obtingut, enguany, la màxima puntuació, a més de ser premiada amb Medalles d'Or, segons ha informat Hijos de la Rivera. Així, aquestes cerveses ‘prèmium’ d'Estrella Galícia s'han guanyat el seu lloc al cap del rànquing.

El ‘World Beer Challenge’ és un certamen que se celebra de manera anual, i puntua i classifica cerveses de tot el món. Són experts del sector els que puntuen la qualitat i el sabor d'aquesta beguda que tant ens agrada. Aquest any 2020 han estat 355 cerveses les que s'han presentat; només 56 han estat premiades amb alguna medalla, com és el cas de les cerveses 1906 d'Estrella Galícia.  

La 1906 Reserva Especial, la 1906 Xarxa Vintage i la Lager negra 1906 Black Coupage han obtingut la puntuació màxima de 100 punts, un fet que les col·loca al capdamunt del rànquing. D'altra banda, aquestes cerveses també han obtingut reconeixements en certàmens celebrats arreu del món, com podrien ser el ‘Craft Beer Awards’, l''European Beer Star’ o el ‘World Beer Awards’. 

Cervesa 1906 xarxa ‘vintage’

Aquesta cervesa és intensa però equilibrada, segons Estrella Galícia. Té una aroma que es decanta cap als malts, amb agradables notes dolces i de caramel. Per part seva, aquesta cervesa té una amargor que s'equilibra amb el grau alcohòlic. Té un color or vell brillant. És ideal per a acompanyar amb formatges blaus, pop a la gallega, peixos fumats o carn i embotits.

Cervesa 1906 Reserva Especial

Una altra de les cerveses que han aconseguit els 100 punts és la 1906 Reserva Especial. Aquesta es caracteritza per tenir malts torrats i llúpol aromàtic. Aquest producte té un volum d'alcohol del 6,5% i s'elabora a partir d'aigua, a la Corunya. Aquesta cervesa té matisos florals i cereals, és torrada i és d'un preciós color ambre brillant.

Lager negra 1906 Black Coupage

I una altra de les cerveses ‘top’ del rànquing és la Lager negra 1906 Black Coupage. Segons explica Estrella Galícia, compta amb «suaus notes de xocolata, cafè, regalèssia» i és una mica amarga. Aquesta cervesa és de color negre i té reflexos rogencs i robí.


Comentaris

envia el comentari