Els 3 productes imprescindibles de Mercadona per tenir una cara perfecta

Aquestes productes de la cadena valenciana ens ajudaran a tenir una millor cura de la pell

Mercadona 2020
Mercadona arriba amb productes per tenir cura de la nostra pell | Mercadona

Mercadona té una gran varietat en productes cosmètics, en la seva majoria de la marca Deliplus. Aquests productes sovint solen tenir un gran èxit entre els clients de la cadena valenciana, arribant a triomfar fins i tot en xarxes socials. 

Avui venim a presentar-vos 3 productes que revolucionaran la teva rutina de neteja facial. I és que tenir una bona higiene en el teu rostre és una cosa imprescindible per a aconseguir una bona salut en la teva pell. Algunes vegades no comprem aquests productes cosmètics perquè tenen un preu elevat. però amb els de Mercadona això ja no és excusa.

Pots fer-te amb productes Deliplus que, a més d'estar molt bé de preu, no tenen res a envejar a grans marques. Vols saber quins són els nostres preferits?

Aigua micelar Dermik Deliplus

Aquest producte és tot un imprescindible per a la nostra rutina facial, ja que a més de netejar, desmaquilla i suavitza la nostra pell. L'aigua micelar Dermik és capaç d'actuar sobre el nostre rostre gràcies a les micel·les, que són unes partícules que atreuen el greix i la brutícia i que deixen una sensació de benestar en la nostra pell.

Aquest aigua micelar es pot utilitzar una o dues vegades al dia: al matí i a la nit. Només necessites xopar aquest producte en un cotó i retirar, suaument, les restes de brutícia i maquillatge. Es pot usar tant en el rostre com en el coll, i no és necessari aclarir amb aigua posteriorment.

Gel netejador de l'aigua Deliplus

Un altre dels grans imprescindibles que no coneixíem fins fa poc, però que ara ja no poden estar lluny de les nostres vides. Es tracta d'un netejador a l'aigua que neta i desmaquilla amb suavitat, sense agredir la nostra pell i deixant-la fresca i suau.

Està fet per a tot tipus de pells, i ho elabora el Proveïdor RNB Cosmetics a València. Aquest producte s'aplica sobre la nostra pell humida (això sí: no ha d'entrar en contacte amb els ulls), i deus realitzar un massatge amb suavitat la zona, fins que surti escuma. Després, només has d'aclarir amb aigua.

Desmaquillador d'ulls i llavis 

Per a les persones que es maquillen, és important saber que és súper necessari eliminar tot el maquillatge abans d'anar-nos a dormir. Una de les zones on no hem de permetre que quedin restes de maquillatge sota cap circumstància és la de els ulls, ja que podem agafar, fàcilment, una conjuntivitis.

Per això, és important tenir els productes adequats perquè aquesta neteja sigui perfecta. Hi ha algunes vegades que ens fem amb tovalloletes o tònics desmaquillants que ens acaben irritant els ulls però, per la qual cosa hem pogut comprovar, aquest no és el cas.

El desmaquillant d'ulls i llavis Deliplus és apte per a tot tipus de pell. Això sí: has de desmaquillar-te amb suavitat, tenir en compte que és molt important desmaquillar les pestanyes amb cura i cura, i assegurar-te que t'has llevat absolutament tot el maquillatge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Tane (@tane_makeup) el

Si us han agradat aquests productes, podeu tirar-li un cop d'ull a la rutina de neteja facial que va publicar Mercadona en Youtube. No hi ha res més important que cuidar la nostra pell, així que t'animem a provar aquests productes (si no ho has fet encara).


Comentaris

envia el comentari