El producte de neteja que triomfa a Mercadona y val menys d'1 euro

100% natural i molt efectiu, l'has provat ja?

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
El producte de neteja que triomfa a Mercadona y val menys d'1 euro | Catalunya Diari

Mercadona és un dels supermercats que més varietat de productes ofereix, sigui quin sigui l'estil de vida dels consumidors. I és que la companyia valenciana és capaç d'adaptar-se a les necessitats dels seus clients i, per això, molts dels seus productes arrasen. Amb la pandèmia, la nostra preocupació per la neteja i desinfecció s'ha multiplicat perquè la desinfecció és clau per evitar contagis i, per això, mai falta en el nostre dia a dia productes com el gel hidroalcohòlic.

Però, a més, també és molt necessari desinfectar i netejar tots els racons de la nostra llar, i Mercadona és una experta en oferir productes de neteja 'top' a preus assequibles. Aquest cop venim a parlar-vos d'un producte que, si bé és un 'remei de l'àvia' que es pot elaborar a casa, és molt més còmode comprar la versió de Mercadona (que, a més, és econòmica). Aquest producte és el vinagre de neteja concentrat de 'Bosque Verde'.

El vinagre de neteja de Mercadona

Aquest producte de neteja és ideal per a aquelles persones que no vulguin optar per massa productes químics, ja que aquest és 100% d'origen natural. Aquest, de la marca 'Bosque Verde', és molt efectiu i compta amb una gran varietat d'usos que Mercadona ha volgut destacar.

A continuació, et presentem quins són els usos més comuns i efectius del vinagre de neteja concentrat 'Bosque Verde'. Aquest producte, a més d'efectiu, té un preu molt assequible: 0,80 euros per cada envàs d'un litre.

Per netejar la calç

Vols eliminar restes de calç de les diferents superfícies del teu bany? Aquest producte de Mercadona et pot ajudar a fer-ho i, a més, com no conté productes químics, no farà malbé la superfície. La companyia valenciana dona un truc als seus clients per rentar la carxofa de la dutxa: només has de submergir-la en aigua amb vinagre durant unes hores i quedarà lluent.

Per abrillantar metalls

Una altra propietat que destaca del vinagre és que és un abrillantador molt potent, i funciona de meravella en materials com l'alumini, la plata o l'acer. Per tant, el vinagre concentrat de 'Bosque Verde' és ideal per netejar objectes de plata, així com olles i cassoles. Si vols netejar joies de plata, Mercadona també t'explica un 'truc d'àvia': submergeix l'objecte en qüestió en vinagre barrejat amb bicarbonat de sodi durant aproximadament mitja hora i, després, esbandeix i seca bé. Quedarà com nou!

Per netejar vidres

Si el que vols és netejar els vidres i les finestres, aquest vinagre concentrat també és el que necessites. Aquest producte és molt útil per netejar vidres, vitroceràmica i vaixelles. Hi pots utilitzar un ruixador amb una barreja del producte de Mercadona i aigua, i polvoritzar directament sobre els vidres que vulguis netejar. Després, només has de fregar amb un drap i assecar-los.

Elimina les males olors

Qui no ha tingut males olors a la seva nevera i no ha sabut com acabar amb ells? El vinagre concentrat de Mercadona es convertirà en el teu millor aliat per solucionar aquest problema. També pots netejar la nevera directament amb el vinagre, tant per dins com per fora, o pots recórrer a un altre senzill remei casolà.

En aquest només has de ficar una tassa amb aigua i vinagre de neteja dins durant 24 hores. A més, aquest producte també és perfecte per netejar carmanyoles o rentavaixelles que hagin agafat olors desagradables.

Potent desengreixant

Finalment hem de destacar que el vinagre actua com un gran desgreixant natural i és especialment eficaç quan es tracta d'eliminar el greix de les teves superfícies o electrodomèstics. Per això, Mercadona ens dona una idea per netejar l'interior del forn: només has de posar una olla a foc i quan comenci a bullir l'aigua, afegeix un got de vinagre.

Després, només has d'introduir l'olla dins el forn a una temperatura de 180º durant, aproximadament, quinze minuts. Quan es refredi, passa un drap humit per l'interior i... 'Voilà'! Quedarà com nou.


Comentaris

envia el comentari