Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Mercadona amb dona sorpresa

Mercadona té el producte perfecte perquè la teva roba surti com a nova de la rentadora

Amb aquest producte la teva roba sortirà neta de la rentadora i farà bona olor per menys de 5 euros i sense esforç

Mercadona és la cadena de supermercats més reconeguda a Espanya. Una de les raons és que a les prestatgeries es pot trobar una àmplia varietat de productes.

A més de pels seus articles d'alimentació, el supermercat també crida l'atenció gràcies a la secció de neteja de la llar. Al seu interior, hem trobat una opció que ja s'ha convertit en un èxit de vendes. Deixa la roba com a nova i amb bona olor.

Aquest és el producte de Mercadona ideal per fer la bugada

Posar la rentadora és d'aquelles tasques que no agraden a tothom. Amb aquest article de Mercadona, però, la cosa pot canviar. Així afirmen els milers de consumidors que han decidit donar-li una oportunitat.

muntatge detergent càpsules mercadona
Aquest detergent en càpsules està triomfant a Mercadona | Mercadona

Parlem del detergent en càpsules de la marca blanca Bosque Verde. Es tracta d'una opció que es pot trobar al supermercat per tan sols 4,60 euros la caixa de 24 càpsules i que està donant molt de què parlar.

En aquest cas, el detergent combina la dosi exacta de detergent a una càpsula soluble. Aquestes càpsules estan dissenyades per dissoldre's completament a l'aigua, alliberant el detergent de manera uniforme durant el cicle de rentat. Això garanteix una neteja profunda i eficaç de les peces de roba, sense deixar residus.

Avantatges del detergent en càpsules de Mercadona

Les càpsules de detergent Bosque Verde ofereixen nombrosos avantatges. En primer lloc, el seu format predosificat elimina la necessitat de mesurar la quantitat de detergent. Això facilita el procés de rentat i evita el malbaratament.

detergent en càpsules bosc verd
Està disponible per només 4,60 euros les 24 càpsules | Mercadona

A més, les càpsules són molt fàcils d'utilitzar: simplement es col·loquen al tambor de la rentadora juntament amb la roba. Un altre avantatge important és l'eficàcia del detergent a càpsules Bosc Verd.

Aquestes càpsules estan formulades per eliminar les taques més difícils i deixar la roba impecable. A més, la seva fórmula concentrada permet obtenir excel·lents resultats amb una sola càpsula, fins i tot en cicles de rentat a baixa temperatura.

D'altra banda, a més de per la seva capacitat per eliminar fins i tot les taques més complicades, aquest detergent de Mercadona destaca per la seva aroma. En utilitzar-lo aconseguiràs que les teves peces comptin amb una olor fresca durant més temps. Oloraran sempre a net per molt poc.