Els nous productes de Mercadona que arrasaran a tots els seus supermercats

La companyia valenciana llança una nova col·lecció de maquillatge que omplirà de color la teva vida

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
Els nous productes de Mercadona que arrasaran a tots els seus supermercats | MERCADONA

Com ja sabeu, Mercadona no destaca tan sols pels seus articles en alimentació exclusius i que són difícils de trobar en altres llocs, sinó que també encerta amb els seus productes cosmètics. Gràcies a la qualitat dels seus maquillatges i cremes, que es poden comprar per preus realment econòmics, Mercadona ha aconseguit guanyar-se el lloc com una de les marques de referència de cosmètica barata.

Aquest mes, la cadena valenciana ens ha sorprès llançant algunes novetats en cosmètics que ens han encantat, com la col·lecció d'edició limitada 'SOS nails Deliplus'. A més d'aquesta línia ideal per a la cura de les teves ungles, Mercadona també ha incorporat novetats en maquillatge que ens han encantat. Així, si vols saber de quins es tracta, t'ho expliquem tot a continuació.

Maquillatge 'Color Care'

Sembla que la companyia valenciana s'ha volgut inspirar en Sant Valentí, una data que cada vegada està més a prop, i ha llançat la línia 'Color Care Deliplus', que està plena de cors i on predomina el color rosa i la brillantor.

Aquests nous articles de maquillatge es convertiran en els teus millors aliats, abans i després del 14 de febrer, i estan fabricats per 'WeColors'. Vols saber més sobre ells? Pren nota!

1. Coloret 'Color Care Deliplus'

Aquest coloret compacte compta amb un to rosa fosc i, al seu interior, podem trobar un cor amb un to rosa més claret. Aquests dos tons són ideals per combinar-los, i el fosc es pot utilitzar com a bronzejador. Aquest article té un preu de 5,50 euros a Mercadona.

2. Il·luminador 'Color Care Deliplus'

Un altre article d'aquesta nova línia de maquillatge 'Deliplus' és l'il·luminador que té un to rosat d'allò més increïble. A més, compta amb una textura vellutada i cremosa d'allò més agradable, pel que sembla molt fàcil de difuminar. Aquest coloret 'Deliplus' té un preu de 6 euros a Mercadona.

3. Bàlsam labial 'Color Care Deliplus'

Un altre producte que forma part de la nova col·lecció de Mercadona és el bàlsam labial. Si sempre tens els llavis tallats, aquest bàlsam 'Deliplus' et vindrà de perles i és que, a més de protegir-los, els donarà un toc rosa. El preu d'aquest bàlsam de 'Color Care' és de 4 euros a Mercadona.

4. Exfoliant de llavis 'Color Care Deliplus'

Aquest exfoliant també forma part de la col·lecció 'Color Care' de Mercadona. Es tracta d'un exfoliant que compta amb vitamina E, vitamina C i mantega de karité, entre molts ingredients que són perfectes per hidratar i reparar la pell dels teus llavis. Aquest producte, que té una agradable olor a albercoc, té un preu de 4 euros.

El fixador que triomfa a Mercadona

A més d'aquesta línia de maquillatge, la companyia valenciana ha llançat altres novetats que es poden trobar a 'la Perfumeria' de les botigues Mercadona. Entre elles podem trobar la boira fixadora 'primer make up fixer', que té 4 funcions d'allò més interessants.

I és que aquesta boira, que es va llançar en el mes de desembre, és capaç de preparar, hidratar, fixar i refrescar el nostre rostre. Així, pot servir tant com a prebase o com a esprai fixador del nostre maquillatge.

El millor d'aquest fixador és que té un format de 100 ml, per la qual cosa podràs portar-ho damunt si has d'acudir a algun lloc i estaràs unes quantes hores.

Per usar-lo, només has de fer-te fora un parell de ràfegues a uns 20 centímetres de la teva cara i, en un moment, notaràs com la teva pell s'hidrata i es refresca. El preu d'aquest fixador 4 en 1 és de 5,50 euros en Mercadona. Ho has provat ja?


Comentaris

envia el comentari