Cartell lluminós d'una botiga Bershka

Bershka causa furor amb la seva nova col·lecció (és art pur)

L'estilista de 'Zapeando', Josie, ja ha lluït les noves peces de la marca de moda 'top' d'Inditex

Bershka ha posat a la venda una nova col·lecció que ja ha triomfat entre les  'influencers' del país. A part de les seves peces rebaixades, la marca de moda d'Inditex no baixa el ritme i llança aquesta nova col·lecció inspirada en l'art. 

Bershka sap que les peces de roba amb motius artístics sempre arrasen en vendes. És per això que ha volgut repetir amb una nova col·lecció que és art pur, literalment. De fet, ja hem pogut veure a algunes 'influencers' lluir aquestes noves peces de Bershka

La nova col·lecció de Bershka que és art pur

Amb el nom 'càpsula Art Series', la col·lecció de Bershka està formada per peces amb estampats inspirats en l'època barroca. Aquesta vegada, Bershka ha escollit, per crear les seves peces de roba, als artistes Luca Giordano, Rafael Sanzio i Pietro da Cortona i les seves obres  'Pallas Athena i Venus' i 'El triomf de Galatea'. 

La marca de moda d'Inditex ha decidit innovar i posar a la venda peces trencadores com una cotilla, un conjunt de xandall, una samarreta 'oversize' i una samarreta estil 'top'. Dues d'aquestes peces ja han triomfat a les xarxes socials, i entendreu per què. 

El xandall que triomfa a les xarxes socials

El conjunt de xandall, format per uns pantalons i una dessuadora, està triomfant entre les 'influencers' de les xarxes socials. D'una banda, els pantalons són folgats i semblen realment còmodes. Amb ells, i gràcies al seu estampat artístic, cridaràs l'atenció allà on vagis. 

El pantaló, de cintura elàstica, té un baix acabat en puny elàstic per afegir un toc 'street style' al teu 'look'. El seu preu és de 25,99 euros, i és perfecte per combinar amb samarretes i dessuadores de color blanc, sense obviar la dessuadora que completa el 'look'.

Fotografia de el xandall de Bershka
Peces de roba modernes, però inspirades en l'art clàssic | Bershka

La dessuadora, amb el mateix estampat que els pantalons de xandall, és 'oversize' i aportarà a tots els teus 'looks' una mica de 'street style'. A més, és llarga, amb caputxa i les seves mànigues s'acaben al puny amb un elàstic exterior.

Aquesta dessuadora té un preu de 29,99 euros i ja s'ha esgotat en algunes de les seves talles. Encara que sigui ideal per conjuntar amb 'jeans' bàsics, la veritat és que el conjunt és increïble, i per això està triomfant a Instagram.

De fet, Josie, el conegut estilista de moda de 'Zapeando', que també va ser concursant de l'última edició de 'MasterChef Celebrity', ha lluït aquest xandall al seu compte d'Instagram. L'estilista sempre vesteix amb els millors 'looks' i, per això, no hem dubtat en ensenyar-vos les noves peces de Bershka

Josie ha publicat una fotografia a Instagram en què surt amb el modista madrileny Lorenzo Caprile. En la descripció de la fotografia es pot llegir: «amb un xandall sostre posat i preparant el casament de l'any». Quan l'estilista diu 'xandall sostre' fa referència a l'estampat de les peces.

Si us ha agradat aquest xandall de Bershka, podeu trobar una gran quantitat d'articles amb aquest mateix estampat; fins i tot hi ha una funda de mòbil. Tot indica que les peces d'aquesta col·lecció de la marca de moda d'Inditex triomfaran durant les pròximes temporades, així que... A què esperes per comprar la teva peça preferida?