Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark

El nou cosmètic de Primark: sembla d'alta gamma i val només 4 euros

Aquest article és tot el que necessites incloure en la teva rutina diària

Avui en dia, no hi ha ningú que no conegui la gran cadena irlandesa Primark, la qual destaca per vendre articles a preus realment assequibles. Si bé és cert que, normalment, se la coneix per les seves peces amb estil que es poden trobar a preus assequibles, Primark a més destaca pels seus articles en decoració, i també en cosmètica.

De fet, una de les seves línies, formada per cosmètics amb CBD, ha triomfat en xarxes a causa del seu preu econòmic. Ara, venim a parlar-vos d'un altre producte cosmètic que ja ha causat sensació en xarxes i que promet arrasar en vendes: el sèrum estimulador de la pell.

Primark ha llançat 3 sèrums estimuladors de la pell que es poden trobar per només 4 euros la unitat, i que hauries d'implementar en la teva rutina diària per cuidar la teva pell. A continuació, t'expliquem quins són els diferents sèrums que conformen aquesta col·lecció de Primark.

1. Retinol: per a una pell llisa

El retinol és un ingredient ideal per a renovar la nostra pell. Aquest sèrum de Primark està compost amb un 5% de retinol, amb barreja d'olis d'ametlles, rosa mosqueta i jojoba. Aquests ingredients són perfectes perquè la teva pell es vegi llisa i amb una lluminositat especial. Per aplicar, l'únic que has de fer és posar-te una petita quantitat en la pell neta abans d'hidratar-la, preferiblement a la nit.

2. Àcid hialurònic: per a una bona hidratació

Aquest sèrum essencial té un 2% d'àcid hialurònic i provitamina B5; aquests ingredients estan indicats per a les pells deshidratades i seques. Aquest sèrum és ideal per utilitzar després d'una pell neta i, segons indica Primark, també és perfecte per ajudar a retenir la hidratació d'altres productes que facis servir en la teva rutina de bellesa.

3. Niacinamida: per calmar la teva pell

El tercer sèrum que compon aquest 'pack' està format amb un 10% de niacinamida, i també conté àcid hialurònic i provitamina B5. Aquest sèrum és ideal perquè compta amb propietats calmants i ajuden a calmar la irritació de la pell, així com a ajudar a la desaparició de les vermellors i taques, i a controlar l'excés de greix.

Una altra novetat de Primark: 'PS Pro'

Altres productes nous de l'empresa irlandesa són els cosmètics 'PS Pro', que està formada per 20 tons diferents de bases de maquillatge, correctors i pols a preus molt assequibles.

Primark ofereix tant bases il·luminadores com anti-brillantors: pots triar la que més t'agradi per incloure a la teva rutina diària. D'altra banda, segons explica Primark, la gamma de correctors és ideal per tapar imperfeccions i per donar-li lluminositat a la teva mirada.

Per la seva banda, els pols de Primark són fantàstics per fixar el maquillatge i que duri al llarg de tot el dia com si t'ho acabessis de posar. Les bases de maquillatge, que es poden trobar en diferents tons, tenen un preu de 7 euros. Per la seva banda, els correctors es poden trobar per 4 euros i les pólvores d'acabat natural per 6 euros.

'The After Mask'

A més de les noves gammes que us hem presentat anteriorment, Primark també ha triomfat amb una màscara per a la pell que és perfecta per netejar i hidratar el nostre cutis després de posar-los les màscares protectores.

I és que, a causa de la pandèmia del Coronavirus, aquest article ha passat a ser indispensable en el nostre dia a dia, però també pot causar irritació en la nostra pell.

També, d'una banda, Primark ofereix la 'Cleans Mask', que conté oli de te australià i àcid salicílic, que és ideal per tractar les imperfeccions. D'altra banda, també hi ha la 'Hydrate Mask', que conté àcid hialurònic, ideal per hidratar. Ambdues mascaretes tenen un preu de 0,90 euros i són tot el que necessites en el teu dia a dia.