Vista panoràmica d'una botiga Mango

4 peces de 'Mango Outlet' per vestir-se amb estil per menys de 15 euros

Pantalons, vestits, bruses... Et costarà escollir entre aquestes peces

Mango Outlet s'ha convertit en una de les nostres botigues preferides per vestir amb estil a un preu realment assequible. En la versió 'outlet' de Mango podem trobar peces d'altres temporades, però a preus molt més econòmics. A més, al catàleg 'online' hi ha disponible una gran varietat d'opcions per a dones, homes i infants.

Si bé ja us hem mostrat les 4 peces de Zara que no pots deixar escapar, aquesta vegada volem ensenyar-vos algunes peces de dona que ens han cridat especialment l'atenció pel seu preu i per ser realment 'trendy'. A continuació, us presentem aquests articles de Mango Outlet perquè pugueu renovar el vostre armari per molt pocs diners.

1. Per a les persones més formals

Mango Outlet té diverses peces d'estil formal per a aquelles persones que tinguin esdeveniments o simplement els agradi vestir elegant. Entre aquestes opcions hem trobat uns pantalons llargs de cotó.

Fotografia de l'pantalons de Mango Outlet
La peça ideal per als 'looks' més formals | Mango Outlet

Aquest pantaló de Mango Outlet és ideal per combinar amb bruses de color blanc o negre, i amb botins o sandàlies de taló. Està disponible tant en color negre com en color caqui, i el seu preu és d'11,99 euros (el preu original és de 29,99 euros). No està gens malament, oi?

2. Amb motius florals

Una altra peça molt interessant que hem pogut trobar a Mango Outlet és aquesta brusa creuada amb estampat de flors. La particularitat d'aquesta brusa és el seu disseny creuat i, a més, té unes muscleres que li donen encara més elegància al 'look' final. Per altra banda, aquesta brusa de màniga llarga acaba amb punys elàstics, que fa que es vegi més folgada.

Fotografia de la brusa de flors de Mango Outlet
Aquesta brusa asimètrica s'ha de lligar a la cintura | Mango Outlet

Aquesta brusa és perfecta per combinar amb pantalons de color 'beix', i també per donar-li un aire més formal als teus 'looks' amb jeans bàsics. Té un preu rebaixat de 9,99 euros (el preu original és de 29,99 euros) a Mango Outlet.

3. Per quan comenci la calor

Com el temps passa volant, cal anar preparant-nos per quan arribi la calor. Mango Outlet és la botiga ideal per comprar peces primaverals i, per això, no hem pogut resistir-nos a l'hora de mostrar-vos una d'elles.

Fotografia de la granota de Mango Outlet
Aquesta peça és perfecta per als mesos estiuencs | Mango Outlet

Es tracta d'una granota de pantalons llargs, amb coll de bec i tirants amples. A més, si vols que la teva cintura es vegi marcada, pots optar per posar-te un cinturó ample i aconseguir un efecte 'boho'. Està disponible en color mostassa i el seu preu rebaixat és de 9,99 euros (el preu original és de 29,99 euros).

4. Comoditat i originalitat

Una altra peça que ens ha encantat i que podeu aconseguir a Mango Outlet és aquest pantaló d'estampat floral.

Fotografia dels pantalons florals de Mango Outlet
Frescos i còmodes: ideals per combinar amb sandàlies | Mango Outlet

Aquest pantaló és ideal per als mesos més calorosos, quan vols anar a algun lloc i optar per un 'look' còmode i elegant. És perfecte per combinar amb bruses folgades de color blanc o amb 'tops' de color negre. El seu preu és de 8,99 euros en rebaixes (el preu original és de 29,99 euros). I tu, amb quina d'aquestes peces et quedes?