Vista del nou model de botigues Mercadona

Els nous productes de Mercadona que triomfaran per menys de dos euros

Els nous dissolvents de Mercadona tindran cura de les teves ungles

Mercadona té novetats a la secció de Perfumeria, i que seran perfectes per a la cura de les teves ungles. Es tracta dels dissolvents bomba amb acetona, amb acetona pura o sense acetona. Aquests articles seran tot un èxit, i a continuació t'expliquem el perquè.

És sabut que el supermercat valencià no es conforma a llançar articles d'alimentació que triomfen, sinó que també ens sorprèn amb novetats 'Deliplus'. A la secció de Perfumeria de tots els Mercadona podem trobar productes de bellesa, cura personal, maquillatge, etc.

Hi ha de tot i més per a tenir cura de cada part del teu cos i, aquest cop, el supermercat ens ofereix novetats per a les ungles. Així és, perquè d'un temps ençà, la manicura ha revolucionat el món de les tendències, ja que trobem una forma d'expressar el nostre estil i la nostra personalitat.

Això es veu reflectit a les xarxes socials com a TikTok o Instagram, que es veuen inundats per fotografies amb preciosos dissenys. No obstant això, sempre ens interessem per veure el resultat final i no li donem especial atenció a com treure l'esmalt, cosa que és important.

Però cap problema perquè Mercadona sí que ho té present ,i per a això ha llançat uns articles perfectes per retirar els productes de les ungles alhora que les cuidem.

Els dissolvents bomba de Mercadona

Ara Mercadona ha incorporat diferents dissolvents, de manera que pots escollir el que millor s'adapti a les teves necessitats. Els tres es caracteritzen pel seu dosificador amb sistema bomba, cosa que els converteix en un producte pràctic. A més, no faràs servir més producte del necessari i, per tant, no el desaprofitaràs.

D'una banda tenim el dissolvent amb acetona, que és capaç d'eliminar els esmalts més habituals. Així mateix, aquest producte conté agents hidratants que serveixen per evitar la sequedat de la nostra pell.

Per usar-lo, només has de col·locar un cotó sobre el dosificador i amarar-lo per, tot seguit, aplicar-lo suaument sobre les ungles. Després només caldrà aclarir i fet! Aquest primer producte té un preu de 1,20€.

Fotografia dels dissolvents bomba Deliplus
Segur que algun d'aquests dissolvents 'Deliplus' s'adapten a les teves necessitats | Mercadona

D'altra banda, Mercadona també compta amb el dissolvent amb acetona pura. Aquest és un producte ideal per eliminar els esmalts permanents, ja que només conté acetona. Com que no conté agents hidratants, el supermercat aconsella rentar la zona i hidratar-la, per evitar que s'assequi la pell.

Per utilitzar aquest producte, has d'amarar un disc de cotó. Embolica la punta del dit amb paper d'alumini i col·loca el cotó a sobre de l'ungla. Deixa que actuï durant uns deu minuts, i ves retirant les restes amb una espàtula o un pal de taronger.

Quan hagis retirat tot l'esmalt, renta la zona i només hauràs d'hidratar-la. A diferència del primer dissolvent, aquest té un preu d'1,70 €. Però, si prefereixes els productes lliures d'acetona, Mercadona té l'opció per a tu!

Finalment, el supermercat ens porta el dissolvent sense acetona, que és perfecte per eliminar els esmalts més habituals. No conté acetona i té agents hidratants, pel qual és perfecte per a les mans i les ungles sensibles.

També conté glicerina i altres olis i emol·lients, perfectes per augmentar la sensació de nutrició i a més, eviten la sequedat de la cutícula. Per utilitzar aquest dissolvent, només has d'amarar un cotó, aplicar-lo sobre les ungles suaument i aclarir les restes de producte. El seu preu és tan sols d'1,40 €.

El tap d'aquests dissolvents t'ajudarà a estalviar

Com us dèiem, aquests productes compten amb un dosificador amb sistema bomba. És a dir, es tracta d'un tap que et permet estalviar producte perquè el seu dispensador fa que no sigui necessari voltejar l'envàs, cosa que evita que el líquid es vessi.

Aquest tap és molt fàcil d'utilitzar, ja que només has d'obrir la tapa, girar el dosificador i col·locar un disc de cotó. Tot seguit, pressiona lleugerament i amara el cotó.

Així tot, els nous productes poden trobar-se a la secció de Perfumeria de Mercadona. A més, d'altra banda, en aquesta secció també podràs trobar tota mena de laques d'ungles, cremes i complements perfectes per tenir cura teves mans i els teus peus.