Mercadona rebaixa un 25% el preu d'alguns productes, segons l'OCU

L'Organització de Consumidors i Usuaris ha fet un seguiment de diversos productes

Façana exterior d'un establiment de Mercadona
Mercadona ha registrat una rebaixa considerable dels preus d'alguns productes | Mercadona

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha informat que, malgrat els comentaris a les xarxes socials que parlen d'una pujada dels preus als supermercats espanyols, s'està produint una important rebaixa en molts productes bàsics. És el cas, entre d'altres, de Mercadona.

Així mateix, en un estudi publicat aquesta setmana l'OCU ha fet un seguiment de l'evolució de 25 productes a supermercats durant la crisi del coronavirus i, tot i haver detectat una puntual pujada de preus en productes com ara patates, taronges i conserves de peix, Mercadona, per exemple, ha registrat una reducció del 25% en els seus preus. El passat 4 d'abril, de fet, va reduir el preu del quilo de mandarina i el passat divendres va abaixar 50 cèntims el preu del filet de porc.

«A Mercadona no estem apujant els preus. Estem molt compromesos amb la situació actual, i per això treballem per a oferir la millor qualitat al preu més baix», explicava la cadena valenciana a través del seu compte oficial de Twitter.

Mercadona extrema les mesures de seguretat

Mercadona, que, com tots els altres supermercats, segueix el protocol de seguretat extremant les precaucions amb l'ús obligatori de guants i mascaretes per als treballadors, ha reduït el seu horari de 9.00 a 19.00 hores, per tal d'evitar més contagis, i, a més, ha instal·lat gel desinfectant i paper

Paral·lelament, l'aforament dels establiments es controla i se senyala constantment la distància mínima obligatòria entre persones. Així, la responsabilitat d'organitzar i posar ordre a l'interior del local recau sobre el responsable de l'establiment o de la persona o agent de seguretat privada designada per ell. 


Comentaris

envia el comentari