El producte que ho està petant a Lidl durant el confinament

Ni paper higiènic, ni farina, ni llevat: aquest és el producte que arrasa al supermercat

Supermercat Lidl
Lidl és un dels supermercats preferits de la població | CatalunyaDiari

Són molts els productes que han disparat les seves vendes a causa de el confinament. Primer, van ser el paper higiènic i el gel desinfectant, seguit de la farina i el llevat. Ara, li toca a un producte que és un gran aliat per millorar la nostra imatge: el tint per als cabells. Si bé en Mercadona havia duplicat les seves vendes , Lidlno es queda enrere amb aquest producte.

I és que a la companyia alemanya s'ha disparat un 40% la venda del tint per als cabells durant el confinament. Rafael Rocha, expert de bellesa a la consultora Nielsen ha explicat que «la coloració capil·lar porta caient molts anys perquè s'ha generalitzat el fet d'anar a la perruqueria per tenyir-se els cabells». Però amb el confinament i el tancament de les perruqueries tot ha canviat. I és que, segons les dades de la consultora, la compra en tints de cabells ha incrementat un 36%.

Per això, el tint per als cabells s'ha convertit en un dels productes estrella del confinament. En concret, el tint que es ven a les botigues Lidl és el de la marca Cent; el que més èxit ha tingut és el Premium Color, que ha aconseguit augmentar més d'un 50% les seves vendes.

I és que 'Cent' té un catàleg amb molts tons de cabell, i un preu molt econòmic: 3,49 euros. Els tints de la marca Cent, fabricats a Espanya, a més de ser fàcils d'aplicar, també contenen elements molt beneficiosos per a la salut del teu cabell.

La companyia alemanya, per la seva banda, també ha demostrat estar molt compromesa amb la situació actual i la crisi del coronavirus, de manera que reparteix aliments a gairebé diàriament, en diferents punts d'Espanya.

Un altre dels productes estrella venuts a Lidl és la panificadora. I és que la cadena alemanya ha aconseguit esgotar aquest article en la meitat de temps del que ho feia normalment, venent més de 7.000 exemplars en només 7 dies.


Comentaris

envia el comentari