IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mercadona duplica les vendes del tints per als cabells durant el confinament

La seva varietat de gammes ha convençut els clients

Tints per al cabell a la secció de Perfumeria de Mercadona
Els tints per als cabells estan triomfant entre els clients de Mercadona durant el confinament | Mercadona

Mercadona segueix oferint als seus clients productes per a qualsevol necessitat durant aquest període de confinament. I un dels productes que ha vist duplicada les seves vendes han estat els tints per als cabells que la companyia ofereix a la secció de Perfumeria dels seus establiments.

Un producte d'èxit durant el confinament 

Tal com ha anunciat Mercadona, nous «caps»- com anomena l’empresa als seus clients- han començat a comprar els tints per cabell que es troben a la secció de Perfumeria. Així, han assenyalat que la companyia ha passat de vendre 11 unitats per botiga al dia a vendre 25 diàries.

Mercadona també ha afirmat que des de Laboratorios Neocos, proveïdor Totaler encarregat d'elaborar la gamma de tints per als cabells disponible a la secció de Perfumeria de Mercadona, han accelerat la posada en marxa de la seva nova línia de producció i ha incrementat la plantilla per garantir el subministrament d'aquests productes, que elabora a la seva fàbrica d'Algemesí (València).

Gran varietat de tints 

La varietat en la gamma de tints és clau pel seu èxit entre els clients de Mercadona. Així, ofereixen està formada per diferents productes, com ara ‘Coloración Permanente con Amoniaco con Cobertura 100% Canas’ (coloració permanent amb amoníac amb cobertura 100% cabells blancs), que enfosqueix o aclareix de 2 a 3 tons.

Aquesta línia de productes, disponible a tota la cadena des de mitjans del 2014, ha anat evolucionant per adaptar-se a les necessitats del client i, actualment, en algunes botigues s’ha incorporat un nou kit amb un sèrum protector que s’aplica abans del tint. Una altra millora és que en aquest nou Kit el sobre post condicionador s’ha transformat en un envàs amb un tap que el client pugui obrir amb les mans mullades i s’ha augmentat la seva quantitat.


Comentaris

envia el comentari