YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les quatre figures de xocolata de Pasqua de Mercadona fabricades a Catalunya

La cadena valenciana continua oferint els productes més tradicionals d'aquestes dates

Mones de Pasqua
Mercadona ha posat a la venda un gran assortiment de productes per aquesta Setmana Santa | CatalunyaDiari

Encara que no ho sembli per la situació que estem vivint, aquests dies se celebra la Setmana Santa. Els supermercats saben que durant aquest confinament és més necessari que mai apujar els ànims, i no han dubtat a seguir patrocinant el menjar més típic d’aquestes festes.

Una de les cadenes que més s'han esforçat ha estat Mercadona, que ha sorprès els seus clients amb una àmplia varietat de Xocolates de Pasqua, amb les figures més tradicionals de la festivitat: conills, ous, pilotes de futbol i moltes altres per a tots els membres de la família.

Els quatre productes estrella que es fabriquen a Catalunya

D'entre la gran varietat de productes elaborats, cal destacar-ne quatre, ja que han estat fabricats a Catalunya. En concret, el seu origen és l'empresa Vira Brands S.L., amb seu a la ciutat de Martorell, a la comarca del Baix Llobregat.

 • Conills de xocolata de Pasqua: Els clàssics conills de xocolata de Pasqua presentats de forma individual en una bonica caixa. Són 300 grams de xocolata amb llet, elaborats amb colorants naturals i sense gluten.
 • Pilotes de Pasqua: Un total de 300 grams de xocolata amb llet, en forma de pilota de futbol. Una enorme i dolça alegria per a petits i no només. 
 • Figures de xocolata en 'pack' x2: Un 'pack' amb dues figuretes, un pollet i un conill de xocolata. 
 • Piruletes de Pasqua: Piruletes de xocolata amb llet de Pasqua, decorades amb els dissenys més originals: conills, ous i pollets amb l'embolcall i els colors més vibrants.
Dues figures de xocolata de pollet i conill en una caia de color verd el 8 d'abril de 2020
El 'pack' amb dues figures de xocolata de Mercadona que es fabrica a Catalunya | Cedida

Una gran varietat de productes per a aquestes assenyalades dates

A banda d'aquests boníssims productes amb signatura catalana, Mercadona també disposarà de molts altres a tots els seus establiments: xocolatines, broquetes i ous que encantaran tothom. Ja saps, només cal que tinguis en compte els horaris especials per poder acudir al supermercat més pròxim per comprar-ne. 

 • Caixa de xocolatines: Divertida i plena de sabor
 • Ous LOL: Ous de xocolata amb sorpresa al seu interior amb els personatges del videojoc LOL (League of Legends)
 • Ous Paw Patrol: Ou de xocolata sense gluten personalitzat amb els personatges de ‘La Patrulla Canina’ amb sorpresa inclosa.
 • Broqueta Pasqua: Una original broqueta de llaminadura.
 • Boletes de xocolata: Un assortiment especial de figuretes de xocolata de Pasqua embolicades en colors brillants, presentats en bosses de 250 grams.
 • Ous ‘disquitos’: Els ous de xocolata amb ‘disquitos’ de colors segueixen triomfant any rere any. Cada ouera oculta al seu interior sis ous petits embolicats en divertits colors que es converteixen en una explosió de sabor.
 • Ous xoc mini: Ous de xocolata farcits de llet i amb trossos d’avellana.

Comentaris

envia el comentari