Lidl inverteix tres milions d'euros en una nova botiga a la Bisbal d'Empordà

L'exitós producte de Lidl que s'esgota ràpidament cada dia

Molts experts l'han considerat un dels millors del mercat

El supermercat que s'ha caracteritzat sempre per la bona qualitat dels seus productes de cosmètica és Lidl. A les botigues de la cadena et pots trobar cremes d'alta qualitat a baix preu com les que inclou en la seva marca blanca Cent, que es compon d'una àmplia gamma de productes per a la correcta cura del cutis.

En realitat, després d'una promoció de la marca d'aquesta crema, que tot just arriba als tres euros, és habitual veure els prestatges de   la botiga dels productes de cura facial de Cent buits. La cadena de supermercats alemanya exposa un gran ventall d'articles Cent, que no només abasta cremes: també compta amb xampús, condicionadors, mascaretes capil·lars i altres. Però, avui dia, els productes estrella que s'esgoten més ràpidament són:

Crema hidratant Aqua de Cent

Aquesta és la crema Cent de Lidl top vendes des de fa quatre anys. El que ha enamorat més als consumidors ha estat la seva textura gel amb perfum floral, un acabat de fàcil aplicació i la sensació de frescor que ofereix al cutis. Entre els beneficis que aporta, destaca la prevenció de l'envelliment gràcies a la vitamina E que inclou i el factor de protecció 4 als raigs UVB i els UVA.

Crema antiarrugues Q10 Cent

Aquesta crema forma part de l'àmplia gamma de productes de bellesa de Cent que volen entre els consumidors. És un producte que s'absorbeix ràpidament i que compta amb un important component hidratant, sense arribar al punt de greixar la teva pell. Aquesta crema antiarrugues Q10 de Cent no deixa brillantors. I el seu perfum resulta encantador. La base d'aquest producte cosmètic és el coenzim Q10, pensat especialment per atacar la pèrdua de fermesa en les pells madures, que deriva en l'aparició de les primeres arrugues.

Crema antiarrugues de nit Cent Lidl

Les cremes Q10 de dia i de nit són ideals per a tota mena de pells, sent especialment bones amb les sensibles. El que més han valorat els usuaris d'aquesta crema ha estat la seva agradable olor i la rapidesa i facilitat amb què s'absorbeix, sense deixar cap resta ni sensació enganxosa a la pell. Com a crema reafirmant, ajuda a augmentar l'elasticitat del cutis per obtenir una pell més jove.

Crema Regenerative de Cent

Aquest producte de bellesa va dedicat a tots els usuaris que senten que la seva pell es veu envellida, apagada i sense brillantor. La crema Cent Regenerative que es pot trobar a les botigues Lidl i es compon d'un alt contingut en vitamines i olis essencials que activen la renovació cel·lular i  tornen la brillantor a la teva pell.

Cremes Orquídia de Cent

Si ja no suportes les tedioses bosses sota els ulls, aquesta és la crema perfecta per a tu. Ja sigui per l'estrès, l'angoixa o simplement perquè va amb nosaltres de fàbrica, aquestes bosses apareixen als ulls. Aquest cosmètic t'ajuda a recuperar el color i l'estat natural del contorn dels teus ulls, fent que el teu rostre es vegi més jove i radiant.