Mercadona recupera aquesta setmana a Catalunya les llimones més demandades

La cadena ha recuperat un dels grans èxits de la seva campanya 2019, quan en va vendre milions per tot l'estat

Diverses unitats de llimones de la varietat Verna
Arriben a Mercadona un any més les llimones de varietat Verna | Mercadona

El confinament per l'afectació de coronavirus està afectant gairebé tots els aspectes de la vida normal de tothom, però encara podem trobar coses que recorden a la normalitat més absoluta i que poden ajudar a pair millor aquesta quarantena obligatòria que probablement s'estiri, com a mínim, gairebé un mes més.

Aquest és el cas de Mercadona, que tot i la situació i l'estat d'alarma ha aconseguit mantenir tota la seva producció i distribució d'alimentsperquè a ningú li falti de res, incloent-hi els productes de temporada ara que hem entrat de ple a la primavera. 

Segons han informat fonts de la companyia, des del dia 13 d'abril i al llarg de tota la setmana començarà a arribar a tots els seus establiments de l'estat espanyol i de Portugal la nova varietat de llimones Verna, substituint la varietat Primoflori que fins ara s'ha pogut trobar als seus estants. Aquesta varietat de llimona ens acompanyarà a Mercadona com a mínim fins al juny.

La nova varietat arriba, igual que l'anterior, des dels camps de la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia i part d'Andalusia, i és una mica més gran que la que hi havia fins ara. A més, té la pell més rugosa, morrut en els seus extrems i amb una bona quantitat de suc, aroma i sabor.

Durant la campanya de 2019, Mercadona va arribar a vendre fins a 25 milions de llimones Verna, fet que deixa clar que la seva demanda a la població és molt alta gràcies a les seves propietats.

  

Sense dubte una gran addició als habitatges, ja que molta gent està aprofitant per innovar a la cuina i entretenir-se amb noves receptes i aliments, i cal no oblidar que el suc de llimona és gairebé imprescindible en molta rebosteria. 

Productes d'origen nacional

Així, Mercadona reforça la seva aposta per la producció i distribució de productes nacionals, com en el cas de les llimones, provinents dels camps de la costa mediterrània central i sud d'Espanya. 

La cadena líder en alimentació a l'Estat va comprar, durant el 2019, fins a 19.970 milions d'euros en productes nacionals gràcies als acords que manté amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders de tot el territori. A més, Mercadona també dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació 'Fruites i verdures de temporada', a què respon precisament l'arribada de la nova varietat de llimona Verna. 

El mateix ministeri va impulsar també una llei, la Llei de Mesures per a Millorar el Funcionament de la Cadena Alimentària, en col·laboració amb diferents associacions de caràcter nacional, amb la qual Mercadona també col·labora activament en la cera de pràctiques comercials justes. Des de fa anys, la cadena està adherida també al Codi de Bones Pràctiques Mercantils a la Contractació Alimentària.


Comentaris

envia el comentari