Rocío Crusset revoluciona Instagram amb la seva nova peça de Zara

La filla de Mariló Montero i Carlos Herrera té 142.000 seguidors a les xarxes

Fotografía publicada por Rocío Crusset en su cuenta de Instagram el 29 de febrero de 2020
Rocío Crusset té un Instagram ple d'elegància | Instagram

La model Rocío Crusset està donant molt de què parlar en xarxes durant la quarantena. I és que ens sorprèn, dia rere dia, amb fotografies molt artístiques que ens encanten. El seu Instagramdesprèn elegància i un gran gust per l'estètic gràcies a les seves fotografies.

En moltes, ella és la protagonista i posa de forma 'casual'; en altres, ho fa mirant a càmera. La model crida l'atenció nombroses vegades pels seus 'outfits' i, encara que ens encanten tots, hi ha una peça en especial que ens ha enamorat ... I també a les seves seguidores.

Es tracta d'un jersei de coll de solapa, amb escot de bec i màniga llarga que ens transporta directament a qualsevol pel·lícula dels anys 80. I és que la peça té un estil 'vintage' que ens captiva només veure-la. El jersei, en color cru, estilitza la figura gràcies a la seva cort.

Rocío Crusset ha volgut combinar aquest jersei amb uns pantalons texans de la marca Levi's de tir alt que queden espectaculars, tant per estar còmoda a casa, com per sortir al carrer (quan puguem). Però, a més, també es pot combinar amb faldilles altes i es pot aconseguir un estil elegant però no exagerat.

Si també us ha conquistat aquest jersei, tenim una bona notícia i una de dolenta. La bona és que sabem on l'ha comprat la 'influencer': a Zara, i per 12,99 euros. I la mala notícia és que està esgotat (de moment). Encreuem els dits perquè torni a estar disponible!

La model també ha sorprès amb altres 'looks' que ha publicat anteriorment, i destaquem un increïble vestit llarg, de tirants i de color negre. És ideal per a lluir-lo a les nits d'estiu juntament amb una jaqueta texana curta. I, encara que no sabem amb exactitud d'on és el vestit de Rocío, a Zara es poden trobar alguns molt semblants per un preu de 19,95 euros. Ens encanta l'estil de la model!


Comentaris

envia el comentari