IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'exitós producte del país que Mercadona ha de comprar a tones

L'article es ven durant tot l'any als 1.600 supermercats d'Espanya

Façana exterior d'un establiment de Mercadona
 | Mercadona

Mercadona segueix apostant pels productes frescos i de proximitat. Si bé va incorporar el 20 d'abril una nova varietat de llimones d'origen nacional, aquesta vegada ha anunciat, a través d'una nota de premsa, la compra de més de 6.500 tones d'all sec del país per a aquest any.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La companyia valenciana va vendre durant l'any 2019 unes 6.000 tones d'aquesta varietat morada d'all, que es pot trobar a la secció Fruita i Verdura, en malles de 250 grams o 400 grams. Mercadona sempre treballa colze a colze amb proveïdors d'origen nacional, per així donar suport als productes fets al país i oferir-los en les seves botigues.

D'on ve aquest all sec?

En aquest cas, els proveïdors que fan possible que l'all sec estigui als supermercats Mercadona de tot el país són els següents: JA Corell SL (Minaya, Albacete), Produccions Agrícoles (Requena, València), SDAD Coop. del Camp Sant Isidre El Sant i Activitats de Producció i Comercialització La Veguilla (Las Pedroñeras, Conca).

Segons ha explicat la companyia valenciana, «el 2019 les compres de Mercadona a Espanya van arribar a un valor superior als 19.970 milions d'euros». I és que, gràcies als acords de l'empresa amb el sector primari, Mercadona pot col·laborar amb 12.000 pescadors,9.500 agricultors i 6.700 ramaders.

La companyia valenciana també dóna suport a la iniciativa 'Fruites i Verdures de temporada', impulsada pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació. A més, Mercadona defensa el Codi de Bones Pràctiques Mercantils a la Contractació Alimentària.

Un suport voluntari que la companyia valenciana ha accepta, per tal d'afavorir les pràctiques comercials justes, emmarcades en la Llei de Mesures per Millorar el Funcionament de la Cadena Alimentària, impulsada pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, juntament amb altres associacions.


Comentaris

envia el comentari