Mercadona retira un dels seus productes més populars i les xarxes demanen la seva tornada

La companyia valenciana respon als clients

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona | MERCADONA

Mercadona ho ha tornat a fer: ha retirat un dels seus productes i les xarxes estan reclamant la seva tornada. La companyia valenciana trenca el cor dels seus clients cada vegada que retira algun dels seus productes estimats. Per això, els consumidors i consumidores més fanàtics dels productes en qüestió ploren la seva pèrdua a les xarxes.

Algunes vegades aquestes insistències per part dels clients han aconseguit que Mercadona torni a reposar algun d'aquests articles. Això va passar amb, per exemple, els mochis de mango i coco, que la seva retirada van causar un gran terratrèmol a les xarxes i, un temps després, van tornar a estar disponibles a l'establiment.

Adéu a les 'mini pizzes' de Mercadona

Aquesta vegada, diversos consumidors i consumidores s'han adonat de la desaparició d'un producte: les 'mini pizzes' Hacendado de Mercadona. Els més fanàtics d'aquest article no han dubtat en preguntar per aquest article: Tornarà? No tornarà? Això només ho sap Mercadona.

«No trobo per cap lloc les minipizzes de barbacoa ni les de pernil amb formatge. Fa anys que les compro i em salen en més d'un menjar. Ja no les tornareu a vendre?». «Heu retirat les minipizzes de la secció de congelats? Un paquet de pizzes petites de 6ud» o «Mercadona m'heu trencat el cor, les mini pizzes barbacoa eren les favorites», són alguns dels tweets que es poden llegir a la xarxa social.

Davant aquestes peticions, Mercadona ha donat la mateixa resposta a tots els clients que estan plorant la pèrdua d'aquest article tan popular: «lamentem no disposar d'aquests productes en el nostre assortiment. No obstant això, prenem nota i ho fem arribar als responsables que t'agradaria poder seguir comprant-ho. Una salutació».

Així que, de moment, conservem l'esperança que potser en un futur podem tornar a provar aquest producte tan deliciós. Encreuem els dits!

 

Beguda d'àloe vera, el producte que tornarà aviat

Els clients de Mercadona no només troben a faltar les minipizzes, sinó que, gairebé cada dia, ens trobem amb clients que pregunten sobre la ubicació d'alguns dels seus productes. Un d'aquests és la beguda d'àloe vera, un producte d'allò més peculiar que també tenia els seus seguidors, que no dubten en preguntar si es tornarà a reposar.

«M'agradaria saber si heu descatalogat aquest producte. He anat dos dies diferents d'on vaig a comprar i m'han dit que és possible que no ho tornin a reposar», preguntava un usuari a Twitter. Mercadona, aquesta vegada, ha deixat una resposta encara més esperançadora que amb les mini pizzes: «Estem treballant en restablir el servei com més aviat millor».


Comentaris

envia el comentari