Establiment de Mercadona des de l'exterior

Tornen a Mercadona els dolços nadalencs més esperats

Els polvorons i 'mantegats' tornen a estar disponibles al supermercat

Tornen a Mercadona els polvorons i 'mantegats' —en castellà coneguts com a 'mantecados'— que tant ens agrada menjar per Nadal. Tot i que la companyia valenciana sempre aconsegueix enlluernar als seus clients amb novetats, també ho fa amb els seus productes de sempre. I és que, què seria de l'hivern sense els dolços típics nadalencs?

Encara que sembli que queda molt, el Nadal és a tocar. Per això, a molts de nosaltres ens comencen a venir de gust les postres més típiques d'aquesta festivitat.

Els polvorons i 'mantegats' tornen per Nadal

«El millor per donar el millor»: així és com el supermercat valencià anomena internament a la seva campanya de Nadal. Per a això, ha recuperat els seus clàssics polvorons i 'mantegats', que ja es poden trobar a les seves botigues, siguin físiques com en línia.

En total, hi ha 18 varietats de polvorons, però, d'entre ells, és clar, destaquen els més clàssics com els polvorons d'ametlla, sense sucre, sense gluten o sense lactosa. Per la seva banda, també triomfen les varietats de sabors, com de llimona, cacau, canyella o coco, a més del d'oli vegà.

El proveïdor que és responsable de fabricar aquests dolços és 'Dulces Olmedo García', a les seves instal·lacions situades a Estepa (Sevilla), sota la marca 'La Muralla'.

Fotografia d'una caixa de l'assortiment de Nadal de Mercadona.
Mercadona ven els polvorons per separat, però també ofereix aquest assortiment | Mercadona

Les postres més originals per al Nadal

Mercadona no només compta amb polvorons i 'mantegats' al seu assortiment, sinó que té una àmplia varietat de postres originals i deliciosos. A continuació, us en presentem alguns.

El primer podria ser el tronc de Nadal perquè és una de les postres de Mercadona perfectes per a aquesta època, ja que es tracta d'un pa de pessic enrotllat de vainilla i farcit de xocolata. A més, la superfície va banyada amb una cobertura negra ratllada en forma d'escorça d'arbre.

Alhora, està decorada amb dues xapes de xocolata blanca amb uns preciosos motius nadalencs. I, a més d'això, també compta amb unes petites boles vermelles de cereal cruixent banyades en xocolata, flocs blancs de sucre, i petits arbres verds de sucre.

Aquest any, a més, compta amb un bastó de xocolata en colors blancs i vermells, cosa que li dona un aire encara més nadalenc. El preu d'aquest deliciós tronc és de només 5,50€.

D'altra banda, Mercadona també compta amb una deliciosa crema de torró. En concret, aquesta crema és d'un licor dolç i suau, i s'ha de servir molt freda o amb gel, ja que no està pensada per combinar amb productes àcids ni begudes cítriques.

El supermercat també compta amb la crema maduixa tequila, que és afruitada i molt suau. S'ha de servir o molt freda o amb gel, i no s'ha de barrejar amb altres begudes.

Mercadona, a més, ha introduït en el seu sentit les postres de xocolata, caramel i triple xocolata. Aquests deliciosos dolços compten amb tres capes de textures diferents, i són ideals per a aquelles persones amants de la xocolata o del caramel.

Per la seva banda, la cadena valenciana també ha inclòs dins del seu catàleg un deliciós 'coulant' de caramel que es fa ràpidament.  A més a més, compta, és clar, amb el 'coulant' de xocolata clàssic; un pa de pessic sucós i farcit de xocolata líquida del més deliciós. I com que es pot fer al microones, doncs es tracta d'un producte fàcil d'elaborar i servir.

Així doncs, és evident que Mercadona té una gran varietat de postres i productes típics de Nadal i que ja comencen a estar disponibles. Així que, si vols tenir-ho tot preparat per a aquestes dates tan especials, només t'has d'apropar al teu Mercadona més proper i triar les teves postres preferides i a gaudir!