Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mercadona

Mercadona ven el concentrat que prenen les famoses per menys de 10 euros

Amb aquest producte cosmètic sentiràs que l'estiu millora considerablement

No importa la dieta i l'exercici que practiquis, hi ha un detall que sempre se'n ressent: la cel·lulitis. Per molt que ens esforcem, és molt complicat mantenir la seva presència a ratlla. Encara que si busques una solució, la veritat és que Mercadona té un súper remei: el concentrat meso-anticel·lulític de Deliplus.

El teu aliat aquest estiu: als passadissos de Mercadona

Es tracta d'un paquet format per ampolles petites i un aplicador que ha creat el laboratori RNB Cosmetics de València. Si vols aconseguir-ho, es troba a la venda als supermercats de la cadena de distribució de Juan Roig per 8,50 euros.

Segons Jaleos, la cel·lulitis és l'acumulació de greix a certes parts del cos. Es troba en major quantitat sobre les cuixes, l'estómac i les natges, produint a la pell rugositats similars a la pell de taronja.

Foto del concentrat de Mercadona
Aquest producte triomfa entre els usuaris de Mercadona | Catalunya Diari

Aquest aspecte que envaeix la nostra pell és difícil d'eliminar, però el producte creat per Mercadona ha promès esborrar-lo de la nostra vista. Això és possible gràcies a l'agrupació i el bon funcionament d'una sèrie de principis actius.

Un d'aquests principis és la niacinamida, que estimula la producció de col·lagen. Juntament amb la vitamina E, activa la microcirculació i permet que la nostra pell pugui aconseguir un 'look' més ferm.

La cafeïna, un ingredient estrella

Un altre ingredient estrella d'aquest producte és la cafeïna. És tot un bàsic en la lluita contra la cel·lulitis, ja que es desfà més fàcilment de les cèl·lules de greix. Això és possible gràcies al fet que impedeix l'emmagatzematge de la glucosa i limitar la multiplicació de les cèl·lules adiposes.

Aquest article és necessari per a totes aquelles persones que vulguin reduir l'aspecte de pell de taronja i els efectes visibles produïts per la retenció de líquid. Segons s'indica, la seva aplicació permet combatre tant la cel·lulitis tova com compacta.

L'exòtic secret de l'anticel·lulític de Mercadona

El concentrat de Mercadona també hi afegeix una espècie exòtica: l'extracte de cúrcuma. Gràcies a l'alt percentatge d'antioxidants naturals ajuda a evitar l'envelliment prematur de la pell i les arrugues; a més que permet construir col·lagen i teixit connectiu.

Per aplicar-lo, segons explica el mateix prospecte, només cal agitar l'ampolla abans de trencar-la. Després, hauràs de col·locar el contingut de la càpsula sobre la zona que es vol tractar, i fer massatges en cercles fins que el producte s'hagi absorbit per complet.