Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del logo de Mercadona

Mercadona ven per menys de 4 € un dels millors formatges del món: gran sabor

Els experts del sector han premiat la seva qualitat

Hi ha aliments que al nostre país és impensable que els puguem treure de la nostra dieta. A més, tenim la sort que com que és un país tan ric gastronòmicament parlant, tenim una àmplia varietat. Un és el formatge, un dels grans destacats per a moltes persones.

La varietat que tenim a Espanya és tan àmplia que és complicat trobar una persona a qui no agradi cap. A més, tenim la sort que les importacions ens apropen formatges d'altres països que aquí no es produeixen. És un aliment molt demandat i, a més, tenim molt per escollir.

A supermercats com Mercadona podem veure com hi ha una secció dedicada en exclusiva a aquest producte. A més, el que té de bo ja no és la varietat, sinó que contínuament s'està renovant perquè els seus clients puguin continuar provant nous tipus.

Això es pot explicar, per exemple, si fem una ullada als estudis que reflecteixen el consum de formatge del nostre país. Recentment, el portal d'estadística Statista ha publicat que a Espanya ha augmentat el consum anual de formatge de mica en mica. Per això, exigim que aquest sigui de qualitat.

En aquest sentit, Mercadona ha tingut clar sempre que els clients són una prioritat i per a ells sempre hi ha d'anar el millor. Per això mateix, pot presumir que un dels seus formatges és un dels més destacats per crítics i professionals d'aquest aliment de tot el món.

Muntatge d'una imatge de diversos formatges superposada a una altra del logotip d'una botiga Mercadona
Mercadona ven un dels millors formatges del món a un preu també irresistible | Europa Press, Getty Images

Un formatge que ha enamorat el món

La marca Entrepinares és la que hi ha darrere dels formatges tan destacats que Mercadona ven sota la seva marca pròpia, Hacendado. Aquests tenen una gran reputació entre uns clients que valoren la qualitat de tots els que es venen. Però, com t'hem dit, els reconeixements van més enllà de la clientela.

Hi ha una varietat de formatge que no deixa de donar bones notícies a la cadena pel que fa a guardons. La varietat 'Viejo Tostado' ha estat el millor valorat al concurs internacional 'World Cheese Awards', que s'ha celebrat recentment a Oviedo.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Hi han participat diferents formatges de tot el món, incloent-hi els més coneguts. Tots han passat per l'examen d'un grup de professionals que estan darrere de la producció dels millors formatges que podem trobar. Un jurat realment expert en la matèria.

En el cas del formatge que ven Mercadona, el reconeixement que ha rebut és el de 'Super Gold'. Per arribar a atorgar aquest guardó, els experts han tingut en compte diferents aspectes dels formatges presentats. Entre altres criteris s'ha valorat la qualitat, la textura, la procedència o el color.

Muntatge amb els carrets de Mercadona de fons i el formatge Vell Torrat de la seva marca blanca Hacendado
'Viejo Tostado' ha estat el millor valorat al concurs internacional 'World Cheese Awards' | Mercadona, catalunyadiari.com

Tot un èxit de vendes molt econòmic

Quan s'aconsegueix un guardó d'aquest tipus, és estrany que sigui per casualitat. I és que parlem que l'empresa Entrepinares, la que està darrere de la seva elaboració, té una llarga tradició. Concretament, fa més de 40 anys que es dedica a aquest sector.

El formatge 'Viejo Tostado' que tantes alegries els ha donat és una barreja de tres llets. Està fabricat amb llet pasteuritzada de vaca, ovella i cabra. Té un sabor intens i també es pot distingir pel seu «to ataronjat i les seves aromes torrefactes i afruitades».

Un altre dels aspectes que fa que s'aconsegueixi el formatge tal com veiem és el supermercat, ja que té 10 mesos de curació. Això implica que sigui ric en minerals essencials i contingui vitamina B12, calci, fòsfor i zinc. Igualment, té un alt percentatge de proteïnes.

El que crida l'atenció, tenint en compte els reconeixements obtinguts, n'és el preu. Pots comprar-lo tant falca com emportar-te mig formatge, disponibilitat que varia depenent de la botiga. El quilo té un preu de 12,90 euros i si t'emportes la falca pagaràs menys de 4 euros.