Muntatge d´un passadís d´un supermercat i una rodona amb un pastís

Cada cop més catalans compren en aquest supermercat i es nota: obre 4 noves botigues

La cadena de supermercats s'està expandint amb notorietat per tot el territori

Quan un supermercat obre noves botigues, és un bon senyal per a l'empresa. Això vol dir que el negoci va bé perquè té molts compradors. Això és el que està passant amb l'Aldi.

Amb aproximadament 6,9 milions de clients, la cadena de supermercats té previstes 4 noves obertures més de botigues a l'estiu. A això se li sumen les que s'han inaugurat fa poc, aquest mateix 2023.

Aldi s'expandeix i obre noves botigues a l'estiu

Els quatre supermercats que Aldi té previst obrir aquest estiu estaran situats a Catalunya (dues botigues), Extremadura i Andalusia. A això se li suma la inauguració del 5 de juliol passat a Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

Amb això, la cadena de supermercats pretén tancar l'any amb 50 noves botigues a Espanya. Aquesta expansió també té molt a veure amb l'arribada d'aquesta empresa a Melilla, així com l'obertura de noves botigues a Galícia, Balears, Canàries i Astúries.

Logotip de la cadena Aldi a l'exterior d'un supermercat
El bon funcionament d'Aldi els permet obrir més botigues per tot Europa | Europa Press

Però els llocs on es representa gairebé la meitat de l'augment previst aquest any són els estratègics per a Aldi: Comunitat de Madrid, Andalusia, Catalunya i Comunitat de València.

La cadena de supermercats oferirà un gran nombre de llocs de feina

Gràcies al bon funcionament del negoci i, per tant, a les noves obertures d'establiments, la cadena de supermercats preveu contractar uns 600 empleats nous durant la segona meitat d'aquest any. Aquests se sumaran als gairebé 6.700 treballadors amb què Aldi va tancar l'exercici del 2022.

El nombre d'empleats amb què la companyia estima tancar l'any és més gran de 7.600. En aquesta xifra també hi ha els gairebé 300 empleats que la cadena va contractar durant els tres primers mesos del 2023. El resultat d'aquestes dades donen lloc a un increment del 15 % d'empleats, en comparació amb 2022.

Andalusia i Extremadura seran les afortunades amb un nombre més gran de contractacions

S'estima que a les comunitats autònomes d'Andalusia i Extremadura hi hagi més de 200 incorporacions durant el segon semestre del 2023. Paral·lelament, a Madrid i al nord del país s'hi oferiran al voltant de 170 nous llocs de feina.

Muntatge d´un carret de supermercat i bitllets d´euro
L'obertura dels nous establiments permetrà aungmentar l'oferta de feina | Getty Images, Getty Images Signature

Seguint la mateixa línia, Catalunya i les Illes Balears contractaran uns 130 nous professionals, que es repartiran a botigues, oficines centrals i serveis corporatius. Pel que fa a les Illes Canàries, s'uniran 60 noves persones a la plantilla d'Aldi.