Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'una truita de patates, mentre es parteix una porció

Ni Lidl ni Carrefour: El supermercat amb la millor truita de patates de marca blanca

Aquesta truita de patates imita a la perfecció el sabor d'una casolana

Quan pensem en gastronomia espanyola, segurament la truita de patates sigui un dels primers plats que ens vingui a la ment. I és que, t'agradi o no, la veritat és que es tracta d'un plat d'allò més clàssic.

Això sí, entre els seus adeptes també hi ha certes dissonàncies: amb ceba o sense, poc o molt feta... La qüestió és que, malgrat el seu deliciós sabor, no tothom està d'acord en la seva preparació. No obstant això, sembla que hi ha una truita que convenç tothom. I per si no n'hi hagués prou, es tracta d'una truita de marca blanca.

La millor truita de patates de marca blanca arrasa entre els clients

Si tu també ets dels que gaudeixes del deliciós sabor de la truita de patates, estàs de sort. Sobretot si no sempre disposes de temps o art per preparar-la. I és que aquesta vegada l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha assenyalat quina és la millor truita de patates de marca blanca.

Després d'haver analitzat factors com el sabor, la qualitat, el preu... L'OCU ha dictaminat que la millor és la que es comercialitza com a Truita de Patata Amb Ceba Caramel·litzada de La Cuina d'Aldi. I, com el seu nom indica, és possible aconseguir-la en qualsevol establiment pertanyent a Aldi.

Foto de la truita de patates amb ous campers i ceba caramel·litzada d'Aldi
El sabor d'aquesta truita de patates d'Aldi no deixa ningú indiferent | Catalunya Diari

En el seu cas, ha obtingut el primer lloc amb una puntuació que no deixa indiferent ningú. En concret, ha obtingut un total de 67 punts que confirmen la seva presència com una de les més ben valorades als supermercats.

Cada envàs conté 500 grams i, actualment, el preu és de 3,98 €/kg. Entre els seus ingredients trobem: un 57% de patates fregides en oli de gira-sol, ous campers, ceba caramel·litzada i oli d'oliva, entre d'altres. A més, cal dir que també destaca per sobre de les altres en comptar amb uns valors nutricionals menys calòrics que la resta.

Qüestió de sabor: els advertiments de l'OCU

L'OCU no només ha assenyalat quina seria la millor truita de patates preparada, sinó que ha volgut compartir quines dues característiques la diferencia de les casolanes. En primer lloc, han assenyalat que la quantitat d'additius entre les unes i les altres és totalment diferent. En el cas de les preparades, aquestes els necessiten per cuidar la seva textura i aspecte, així com per evitar complicacions higièniques.

Per altra banda, han assenyalat que el sabor no és el mateix. I és que, malgrat els esforços dels supermercats, no sempre és possible reproduir el mateix sabor o la mateixa suculència. Així i tot, això no deixa de ser una característica que cau en les preferències de cada consumidor.

Com ha quedat el rànquing?

Tenint en compte que l'OCU ha analitzat fins a un total de 15 truites de marques diferents entre si, hem recollit en una llista totes aquelles que s'han posicionat als millors llocs.

1. La Cocina de Senén

2. La Cocina de Aldi (ous campers i ceba caramel·litzada)

3. Fuentetaja

4. Alcampo

5. Hacendado (Mercadona)

6. La Cocina de Aldi (amb ceba)

7. Coren

8. Chef Select (Lidl)

9. Carrefour

10. Palacios