Els millors consells per fer bons petons

T'ensenyem els trucs essencials per aconseguir que siguin de pel·lícula

Fer petons no s'ensenya ni a l'escola ni als llibres. Ara bé, hi ha moltes recomanacions diferents a l'hora de mirar de fer-los bé. Si tens una cita rellevant aviat  o no pots resistir-te a les ganes de practicar amb aquella persona tan especial, segur que t'interessa aquesta guia que hem preparat i que t'explicarà la millor manera de fer bons petons, amb llengua o sense, així com altres curiositats relacionades amb aquests actes que sovint es vinculen amb l'amor i amb el sexe.

 

  • Podria interessar-te: Els millors consells per al sexe oral

 

Com podem fer bons petons amb llengua?

Has de fer el teu primer petó? Vols millorar la tècnica que tens  i aprendre a fer els millors petons? Potser no saps que, per exemple, el conegut 'Kamasutra' fa un recull de 22 classes diferents de petons.

No hi ha cap prototip de petó, tal com ens diu 'Carácter Urbano', i en funció del moment i de la situació els petons poden ser ben diferents. Ara bé, el petó amb llengua constitueix el rei de tots i, per això, tot seguit et mostrarem els millors consells per fer bons petons amb llengua.

1. Fes una bona preparació de la situació

El moment previ al petó és l'instant més rellevant de tots: segons la manera amb què el gestionis, el petó es culminarà de manera inoblidable o no. El principal consell a l'hora de fer un petó amb llengua és fer una bona contenció de l'impuls i fer una bona gestió dels temps de l'acció. En cas que et precipitis, s'instal·larà el caos i augmentaran les probabilitats de fracàs.

L'autocontrol i el domini, a banda, et conferiran seguretat. En aquestes situacions, resulta molt adequat anar-se apropant a la boca de l'altra persona d'una manera gradual i sensual per tal d'augmentar l'atracció. El paper de la morbositat aquí és molt destacat.

Igualment, pots aprofitar l'avinentesa per tal de dur a terme les primeres carícies, et pots mossegar els llavis i humitejar-los, pots fer-li una mirada ben magnètica... La seducció s'imposarà.

2. La boca, oberta

En algun instant, cal que li proporcionis un senyal que li faci saber que l'acció començarà. Primer de tot podries començar amb un petó breu, tancant els llavis. El contacte labial en primer lloc resulta ben sensual. Tot seguit, col·loca la boca una mica oberta i assegura't que el teu llavi de sota quedi entre els seus llavis, i que el teu llavi de sobre quedi per damunt del seu.

Ara mateix teniu els llavis ben connectats, les boques ben unides, però vigila perquè posar la llengua sense més ni més en aquest punt és un error que cometen els principiants. Controlar els temps amb el cap ben fred és la principal clau de l'èxit i, per això, no hauries de tenir cap pressa.

3. No siguis impacient

L'altra persona podria posar-te a prova mentre espera que facis el moviment següent. En cas que siguis impacient i et precipitis, l'èxit es podria evaporar i, per això, és important mantenir-se ben calmat. No allunyis la teva boca de la de l'altre, segueix amb una combinació de petons curts i llargs que continuï conferint humitat als vostres llavis i mantingues la connexió per mitjà de la mirada i del tacte.

Caldria que anessis pensant en el moviment que duràs a terme després i que ho fessis de manera natural i progressiva. La sensació de controlar les coses farà que tinguis una seguretat més pronunciada.

4. Ensenya la llengua

Cal que mostris les intencions que tens però de manera suau. Si fas un moviment brusc sense coordinació es podria interpretar com una torpesa, i això podria fer que la libido de l'altre baixés. En canvi, pots excitar molt l'altra persona si comences fent que únicament la punta de la teva llengua s'introdueixi  de manera suau i fregui el seu llavi superior.

Aquí, cal que la punta de la teva llengua es connecti amb els llavis de l'altre i, posteriorment, que miri de trobar la punta de la seva llengua. Es tracta dels instants més plens d'excitació, que et permetran donar-ho tot per tal d'arribar a l'instant clau. 

via GIPHY

 

5. Ara sí, pots introduir la teva llengua

En cas que hagis fet cas dels passos que t'hem explicat per fer bons petons amb llengua, tant la inèrcia com la naturalitat et conduiran cap aquí. Únicament cal que permetis que les llengües de tots dos es trobin. Primer de tot, miraran de trobar-se per tal d'enroscar-se, i de mica en mica començaran a anar per lliure segons la voluntat de cadascú.

De forma gradual, podreu compassar els moviments de les vostres llengües, més fluids o més lents, i d'aquesta manera arribareu a l'instant més carregat de complicitat i, també, d'excitació. Pots fer una combinació de petons llargs amb llengua, petons sense llengua i moments més relaxats.

6. No topis amb les dents

Un punt molt important a l'hora de fer bons petons amb llengua. Amb l'experiència, s'aprèn a controlar bé la tècnica per tal d'evitar això, però inicialment és ben freqüent que se t'escapin determinats moviments. No topis amb les dents, perquè aquest instant podria acabar amb tota la màgia i la sensualitat de la situació.

Hi ha dos consells principals que t'ajudaran a evitar topar amb les dents: el primer, no obrir la boca de manera gaire pronunciada, perquè les teves dents quedarien exposades i, fins i tot si no topen amb les seves, poden causar incomoditat a l'altre. En segon lloc, és millor que inclinis una mica el cap per tal de trobar angles i punts de connexió diferents i, així, les vostres dents no quedaran en línia i serà molt més complicat que topin entre elles.

7. Aprofita les mans i fes-ne ús

Per tal de fer bons petons amb llengua, tal com has pogut comprovar, no només s'ha de tenir una bona tècnica: el moment en qüestió ha d'estar impregnat d'excitació i passió. Si arribes al moment clau i aconsegueixes unir la teva llengua amb la seva de manera exitosa, aleshores és important que sàpigues acompanyar el petó amb les mans.

Resulta molt excitant col·locar les mans a la zona de les seves mandíbules, per tal de sentir que tota l'atenció està posada a les vostres boques. A banda, pots fer-li carícies suaus al coll, als cabells o a l'orella, i deixar-te portar per la situació.

8. Dedica't a explorar el cos de l'altre

Quan ja faci uns quants minuts que us feu petons amb llengua, la monotonia et podria arribar a avorrir. Per aquesta raó, cal que miris de trobar instants més originals que contribueixin a un cert dinamisme. Aquí, es tracta d'abandonar la seva boca per uns instants i fer una exploració, a través de la teva llengua, dels racons més erògens que pugui tenir el cos de l'altre, com per exemple el coll.

Si veus que no se sent còmode amb això o l'exploració fracassa, sempre podràs seguir amb els petons amb llengua, que ara domines a la perfecció.

Una pareja besándose.
Les millors tècniques per aconseguir uns petons de pel·lícula | Rawpixel

 

La millor manera de fer bons petons sense utilitzar la llengua

Si penses que només es pot mostrar la passió per mitjà dels petons amb llengua, t'equivoques del tot. El quid de la qüestió, de fet, consisteix a aconseguir que el petó esdevingui una transmissió de tota mena de sensacions, sense que calgui haver de recórrer a la llengua. Per això, t'ensenyem els millors trucs per fer petons sense llengua que condueixin a situacions íntimes ben carregades d'excitació.

1. Tanca els llavis

Primer de tot, cal que obris una mica els llavis i els relaxis per tal de fer-li veure a l'altre que tot està a punt per al petó. Ara bé, tingues paciència i no et precipitis. Tanca els llavis mentre comences una feina de seducció ben pacient però carregada d'intensitat, que tindrà com a protagonistes la teva mirada, les mans i uns moviments ben sensuals amb els llavis. 

Ets conscient de l'excitació que pot originar en aquests moments inicials el fet de quedar-se observant els llavis de l'altre fixament? Pots aprofitar l'avinentesa per pensar en els següents moviments.

2. Fes servir petons curts per insinuar-te

T'has d'insinuar una mica més enllà, amb més evidència. Per això, és un bon moment per iniciar el contacte amb els llavis. Ara bé, aquest contacte ha de ser més natural i fer-se de manera més progressiva que quan es fan petons amb la llengua: la sensualitat és, indubtablement, el fonament dels petons sense llengua.  

En cas que primer de tot facis petons que siguin curts però tinguin una bona intensitat, la voluntat i el desig s'aniran encenent en l'altre i es generarà un entorn perfecte per tal d'aprofundir  en un petó de més llargada durant la fase posterior. Mira de trobar la seva mirada entre un petó i l'altre.

3. Prova de trobar la connexió amb la mirada de l'altre

La connexió entre les dues persones és la clau de qualsevol petó carregat de romanticisme. Per aconseguir aquesta connexió, les mirades són fonamentals. En el moment en què ja hagis temptejat la zona dels llavis i hagis despertat la passió i el desig en l'altre, cal que hi busquis l'amor. Així, no només li has de generar un desig, sinó que també cal que t'asseguris que l'altre sent que l'estimen. 

Mira d'aprofitar els moments que passen entre un petó i l'altre per tal d'aguantar-li la mirada. Li pots allunyar la cara amb l'ajuda de les teves mans, i aleshores pots dirigir-li una mirada fixa. Originaràs un sentiment de control i poder totalment excitant. 

4. Fes-li petons al llavi de sota

És obvi que no ho podem limitar tot als petons curts per mitjà dels llavis tancats: hem d'anar més enllà. La posició que adopten els llavis és la principal gràcia dels petons sense llengua, així com el fet que per mitjà de la coordinació dels nostres llavis es traspassi la saliva, amb un petó que sigui humit. Ara bé, sense excedir-se ni tenir una pressa exagerada. 

Un cop els teus llavis estiguin al damunt dels seus, obre la boca de manera moderada: l'altre obrirà la seva d'una forma instintiva. Aleshores, situa el teu llavi de sota més avall del seu, i el de sobre al bell mig dels seus llavis. En aquest moment, pots començar a fer petons harmònics i apassionats al seu llavi de sota

via GIPHY

 

5. No deixis el seu llavi de sobre desatès

Ara que fa una mica que li fas petons al llavi de sota, cal que et centris també en el seu llavi de sobre. Així, els teus petons tindran més dinamisme, no caureu en la monotonia i els seus llavis quedaran humits.

Pots fer una combinació de totes dues opcions i anar intercalant alguna postura nova, com ara el fet d'inclinar la teva cara una mica per tal de trobar una asimetria entre les dues boques. Buscar-li la mirada i també fer que els vostres nassos es freguin lleugerament pot resultar molt excitant mentre us feu petons. 

6. Fer petons quan dus aparells a les dents

Els aparells de les dents poden resultar una dificultat afegida quan has de fer petons per primera vegada. Ara bé, aquest repte ha de ser divertit i es pot superar sense gaire problemes.

Si vols evitar que els aparells de les dents et molestin i vols fer-li petons a algú que en dugui, cal que no acostis la llengua a la zona perillosa, que són els aparells. Així, mira de no fregar ni la llengua ni les genives amb els aparells, siguin teus o de l'altre. Amb la pràctica, t'adonaràs dels millors racons i moments per exercir la pressió adient. 

7. No t'oblidis d'agafar aire

Els petons amb llengua t'ofereixen un espai més important a l'hora d'agafar aire. Ara bé, els petons sense llengua et demanen una gestió més acurada dels temps. Per això, has de ser capaç de combinar els contactes més apassionats i llargs  dels vostres llavis amb els instants de pausa que et permetin agafar una mica d'aire. 

Aleshores, pots optar per mantenir una certa proximitat amb la seva cara, perquè pot ser ben estimulant arribar a sentir l'alè humit i càlid de l'altre mentre connecteu de nou a través de la mirada i feu servir les carícies per complementar aquest instant tan màgic.

Si no, els petons llargs sense llengua poden provocar una pèrdua d'aire que ens empenyi a fer un petó sincopat i artificial que faci fracassar aquest moment. 

8. Per acabar, un petó de pel·lícula

Deixa de banda la por de la cursileria.  Els petons sense llengua justament resulten adequats per als moments romàntics que poden servir-te per utilitzar alguna llicència cinematogràfica.

Agafa-li la cintura de manera ben ferma per tal que, quan inclinis una mica el teu cos cap al seu, es pugui recolzar sense problemes. No facis que la posició sigui forçada ni acrobàtica: simplement, acompanya els vostres cossos perquè s'inclinin mentre els llavis es mantenen units i l'altra persona sent la teva seguretat i estima.

  • Contingut relacionat: La sexualitat, el sexe i 8 maneres de practicar-ne