Aquestes són les millors cremes solars que pots comprar al súper

Aquests articles de protecció solar els podràs trobar en qualsevol supermercat
Una persona aplica crema solar a un nen al costat d'una piscina
L'OCU publica la llista amb les millors cremes solars del mercat aquest estiu | iStockPhoto (Joaquín Corbalan)

Com cada any, quan arriba l'estiu hem d'anar corrents al súper o a la farmàcia a comprar-nos una bona crema solar que eviti que ens cremem amb el sol, que en ple mes de juny ja comença a cremar de valent. L'objectiu és protegir la nostra pell i evitar l'aparició de malalties com el càncer de pell, el més comú dels càncers —un terç dels casos de càncer del món són de pell.

Les millors cremes solars del mercat

Precisament, el passat 13 de juny es va celebrar el dia europeu de la Prevenció del Càncer de Pell, i l'OCU (Organització de Consumidors i Usuaris) ha fet la seva tradicional llista que determina quines són les millors cremes solars del mercat tenint en compte la seva qualitat i el seu preu. 

Per realitzar aquesta classificació, l'entitat ha sotmès tots els productes d'aquest tipus a una anàlisi de laboratori, proves d'ús i una valoració de l'etiquetatge i els components declarats.

 

Garnier Ambre Solaire Nens Sensitive Advance Boira Antiarena SPF 50 +

Aquest és el producte que ha rebut la nota més alta de l'OCU amb 73 punts sobre 100, repartits de la següent manera: resultats de laboratori (69), prova d'usuaris (86) i etiquetatge (85).

 

Aquesta crema, a més de tenir un factor de protecció de més de 50, protegeix la nostra pell contra els raigs UVB i UVA i és hipoal·lergènica. Així mateix, aquest article en format aerosol facilita la seva aplicació, i també és resistent a l'aigua i repel·leix la sorra del cos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GARNIER Ambre Solaire Sensitive Advanced Face & Neck Protection Cream SPF50 + (50ml) Fair, Sensitive & Sun intolérant Skin: Price: 850 Taka: Very High Protection Cream: * Light texture, non-sticky and no white marks * Hypoallergenic, No perfum & No colourants * Tested under dermatological control: Advanced Photostable UVA & UVB Protection: • The Filtration system features Mexoryl®XL and helps to protect against- • UVB: immediate sun-induced skin damage • UVA: long-term sun-induced skin damage and premature skin-ageing. : Directions: Apply the sunscreen product just before exposure. Re-apply frequently and generously to maintain protection, especially after swimming, perspiring or towelling. Utilitza sunscreen products that offer sufficient protection for your skin. : 🇬🇧 100% Authentic Products from UK Delivery: Within 2/3 Days at Dhaka. For Order: Please Inbox / Call #garnier #garnierambresolaire #garniersensitiveadvanced #garniersunscreen #fair #skincare #ukproducts #dhaka #bangladesh #garnieruk #ukondemand #dhakatreands #skincare #bdblogger #dhakagirls #bangladeshiblogger #bangladeshigirl

A post shared by UK On Demand (@ukondemand) on

 

Garnier Delial Ambre Solaire Esprai Protector SPF 30

La crema Garnier Delial Ambre Solaire en esprai Protector SPF 30 ha aconseguit 72 punts sobre 100 en el rànquing de l'OCU, segons els seus resultats de laboratori (70), prova d'usuaris (72) i etiquetatge (92).

 

Es tracta d'un esprai en format pistola de protecció solar hidratant amb SPF 30, especialment indicat per a pells sensibles i clares que es bronzegen amb facilitat. A més, l'article protegeix contra l'exposició dels raigs UVA i UVB, la seva textura lleugera s'absorbeix ràpidament, no deixa taques blanques i és resistent a l'aigua.

 

 

Nivea Sun Llet 'Protege y broncea' SPF 30

Amb 72 punts sobre 100, Nivea Sun Llet 'Protege y broncea' se situa en la posició 3 de la classificació de l'OCU. Aquesta associació ha valorat cadascuna de les categories de la següent manera: resultats de laboratori (68) i prova d'usuaris (86).

 

Aquest producte protegeix la pell de la radiació solar gràcies al seu factor de protecció 30 contra els raigs UVA i UVB, i d'altra banda, també conté extracte de promelanina que estimula el procés natural del bronzejat de la pell, al mateix temps que resisteix el contacte amb l'aigua.

 

 

Roche Posay Anthelios Confort SPF 30

Amb 71 punts sobre 100, Roche Posay Anthelios Confort SPF 30 és la quarta millor crema del mercat, segons l'OCU, amb els punts repartits de la següent manera: resultats de laboratori (72), prova d'usuaris (62) i etiquetatge (86). Aquesta crema té un factor de protecció solar 30 contra els raigs UVB i UVA presentada en un tub de 250 ml.

 

 

Crema Cien Sun (Lidl), Spray Solar Infantil (Pistola) SPF 50 +

La primera de les marques blanques de protectors solars la trobem a Lidl, amb la seva marca pròpia Cien i una puntuació similar a la que ocupa el quart lloc de la llista. Es tracta de l'esprai Solar Infantil SPF 50+ en format pistola, amb les puntuacions següents: resultats de laboratori (71), prova d'usuaris (72) i etiquetatge (71).

 

Aquest producte de Cien té un factor de protecció 50 i protegeix contra els raigs UVA i UVB. A més, aquesta crema no porta perfum, és resistent a l'aigua i perfecta per a nens de pell clara, especialment sensibles al sol.

 


Comentaris

envia el comentari