YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les millors eines de Lidl pels amants del bricolatge

T'agrada el bricolatge? Descobreix la gran relació qualitat-preu de les eines Parkside

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
Lidl sorprèn amb les seves eines de bricolatge | Lidl

No és cap secret que la cadena de supermercats Lidl és un referent en molts països. La companyia alemanya s'ha donat a conèixer pels seus productes d'alimentació, però sobretot pels articles de la secció 'Basar', on setmanalment inclouen noves seccions i productes. Ara bé, hi ha altres seccions que es mantenen a la pàgina web de Lidl i que podem gaudir durant tot l'any.

A més, hi ha temporades en què aquestes seccions aconsegueixen arrasar en vendes, tant en botigues físiques com en línia. Això succeeix amb, entre altres, la secció dels electrodomèstics, amb la de moda i amb la de bricolatge. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Moltes persones són aficionades al bricolatge i, per això, cada vegada que es posen a la venda noves eines en el catàleg de Lidl, triomfen. A continuació, us mostrem algunes de les eines de bricolatge que es poden trobar de forma puntual en botigues físiques i en la pàgina web.

 

Eines de Lidl

Si estàs buscant noves eines, Lidl t'ho posa fàcil amb els seus articles de la marca Parkside que, a més de ser de gran qualitat, tenen preus molt econòmics. A continuació, et mostrem els més populars.

1. Trepant recarregable

El trepant  de Lidl s'esgota en qüestió d'hores. Aquest aparell compta amb una bateria de ions de liti de 12 V i és capaç de foradar, polir, fresar, netejar, tallar i gravar. Amb tot això, aquest trepant Parkside té 44 accessoris, 5 pinces tensores i 1 eina per canviar els accessoris. El seu preu és de 19,99 euros i, com ja us hem dit, està triomfant. 

Fotografia de les fregadores de Lidl
Dreta: trepant Parkside / Esquerra: polidora de mà Parkside | Lidl

Ara bé, necessites una polidora de mà? Lidl t'ofereix el model de Parkside. Disposa d'un sistema de «tensat ràpid per subjectar tota mena de paper de vidre convencional». Aquesta polidora de mà de Lidl compta amb una fixació segura (2 pinces metàl·liques) i una base antilliscant. El seu preu és de 3,99 euros.

2. Ingletadora telescòpica

La ingletadora de Lidl és una de les eines més buscades. Aquest aparell permet serrar fusta i plàstic amb precisió. La ingletadora telescòpica recarregable de Lidl té una potència de 20 V i compta amb una nansa, un sac col·lector d'encenalls i un motor sense escombretes. A més, té una llarga vida i el seu preu és de 89,99 euros.

 

3. Trepant de columna

El trepant de columna de Lidl és un altre dels més populars del catàleg d'eines de la companyia alemanya. Aquest estri de 500 W és perfecte per foradar amb precisió en superfícies com fusta, metall i plàstic. Compta amb una corretja doble de 9 velocitats de trepant ajustables i el seu preu és de 69,99 euros.

Fotografia de el trepant de columna de Lidl
El trepant de columna et permetrà realitzar treballs que no són possibles amb el trepant clàssic | Lidl

4. Cargoladora trepant

Una de les eines més demandades de la secció de bricolatge de Lidl és la cargoladora trepant Parkside. Aquest set, que ve en un maletí d'alumini, compta amb una cargoladora trepant LED de treball integrat i amb una empunyadura regulable addicional. A més, funciona amb bateria i gira cap als dos sentits. El seu preu és de 119,99 euros i se sol esgotar en qüestió d'hores així que, si està disponible, no dubtis en comprar el teu. 

Fotografia de el set de atornilladora i trepant
Aquest set és un dels més demandats de la secció 'Bricolatge' de Lidl online | Lidl

5. Soldadora de fil

La soldadora de fil tubular és una altra de les eines elèctriques que s'esgoten quan surten a la venda. Aquest equip compacte té una carcassa metàl·lica resistent «i dos corrons de regulació contínua». A més, funciona sense gas de protecció i inclou 0,45 kg de filferro de soldadura. El preu d'aquesta soldadora de fil Parkside és de 99,99 euros, quan està disponible.

Fotografia de la soldadora de fil tubular de Lidl
Es tracta d'una de les eines més demandades de Lidl | Lidl

6. Maletí d'eines

Necessites un lloc on guardar els teus estris? El maletí d'eines de Lidl compta amb diferents compartiments per guardar tota classe d'accessoris i materials petits. A més, el maletí inclou un suport per a puntes i una escala mètrica graduada, i les seves mesures aproximades són 58 x 28 x 28 centímetres. El preu del maletí és d'11,99 euros.

Fotografia de el maletí d'eines de Lidl
Guarda tot el que vulguis en aquest maletí d'eines Parkside | Lidl

Altres petites eines de Lidl

A més de les eines de bricolatge que acabem de presentar-vos, Lidl també compta amb altres articles més bàsics, però no per això menys important. Entre aquests productes podem trobar, també de forma puntual, el set d'eines per a la llar de 26 peces (9,99 euros) o el tornavís recarregable (19,99 euros).

Qui fabrica les eines de Lidl?

La marca Parkside és l'encarregada de fabricar les eines que ofereix Lidl al seu catàleg. Parkside fabrica diferents tipus d'eines, entre les quals podem trobar trepants, cargoladores, soldadores, grapadores, fresadores i fins a eines amb múltiples funcions.

Segons podem llegir a 'citymadera', les eines Parkside estan fabricades per la marca alemanya Einhell, encarregada de crear tot classe d'eines elèctriques i accessoris. Els productes d'aquesta marca i, per tant, de Parkside, tenen una gran qualitat relació-preu, i són ideals per a les persones aficionades al bricolatge.

Per estar al dia de tots els articles que ofereix la cadena alemanya, pots donar-li una ullada a la pàgina web. Com us dèiem, aquests són només alguns dels productes de Lidl que triomfen per la seva qualitat i el seu preu, i que es poden trobar de forma puntual.


Comentaris

envia el comentari