Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark

Primark anuncia nova obertura en una ciutat catalana

La firma ha planejat l'obertura de set noves botigues a tot el país
Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark
Primark obrirà una nova botiga a Girona | PRIMARK

Primark, la signatura irlandesa de moda 'low cost', impulsa la seva presència a Espanya amb l'obertura de noves botigues a diferents parts del país. Pel que fa a Catalunya, la firma ha escollit la ciutat de Girona per a una nova obertura.

A la resta del país, Primark aposta per Sant Ferran (Cadis), Sant Sebastià, Madrid, Bilbao, Vigo i Marbella, que crearan 650 ocupacions, segons ha informat la companyia. Amb aquestes noves botigues que es disposa a obrir, Primark aconseguirà els 57 establiments a tota Espanya.

Totes les futures obertures de Primark a Espanya

Primark obrirà una nova botiga al centre comercial Espai Gironès de la ciutat de Girona, i el local tindrà més de 3.700 metres quadrats que estaran distribuïts en dues plantes.

A Madrid, Primark obrirà una nova 'flagship', la número 9 a la regió, que estarà situada al carrer Conde de Peñalver, a l'emblemàtic edifici del Cinema Salamanca. Està previst que la de Girona i Madrid obrin les seves portes a finals de 2022.

La botiga de Cadis, per la seva banda, estarà situada en el centre comercial Badia Sud de Sant Ferran. Comptarà amb un espai de 3.000 metres quadrats i està prevista la seva obertura a la fi de 2020.

D’igual manera, la botiga de Sant Sebastià, que estarà situada en la nova ampliació del centre comercial Garbera, comptarà amb més de 3.900 metres quadrats, que estaran distribuïts en dues plantes. Primark també ha indicat que confia a obrir les ja anunciades botigues de Bilbao, Vigo i Marbella més endavant enguany.

Es crearan més de 650 llocs de treball

El director general de Primark a Espanya, Carlos Inacio, s'ha congratulat de les noves obertures de la signatura per als pròxims anys. «Estem molt contents de poder oferir la nostra 'Moda Increïble a Preus Increïbles' a encara més clients a Espanya amb aquestes set noves botigues al país», ha assenyalat.

«Espanya va ser el primer mercat important per a Primark a Europa Occidental fa ja més d'una dècada i estem encantats d'obrir set noves botigues en noves localitzacions com a part de la nostra contínua expansió a Espanya», ha indicat. Inacio ha recordat que aquestes obertures «crearan més de 650 oportunitats laborals, que tindran un impacte positiu important en les economies locals on operem».

D'aquesta manera, i per a donar suport a aquestes noves obertures, Primark està seleccionant a través de la seva pàgina web a candidats per a una varietat d'ocupacions, que inclouen jornada completa, mitja jornada, torns de nit i de cap de setmana, oferint nombroses oportunitats laborals per a diferents perfils.