Fotografía del exterior de un Carrefour en Bélgica, enero de 2018

Els 5 productes ignorats de Carrefour que seran els teus millors aliats

La cadena ofereix productes ideals per a la bona alimentació dels esportistes

L'èxit en l'esport es deu a moltíssims factors com el talent, l'entrenament, la motivació i la resistència a les lesions. Sempre que els esportistes competeixen en aquestes condicions la victòria ve gairebé assegurada, però tot i així l'atenció en cada detall pot suposar una diferència vital i l'alimentació és un dels elements claus per a una bona preparació.

L'alimentació: Un element clau per als esportistes

En moltes ocasions no seguir una bona dieta afecta el rendiment esportiu, per això els productes que consumim durant l'entrenament i la competició poden afectar el resultat d'aquests.

 

Cada esportista ha de ser conscient dels seus objectius nutricionals personals i de com seleccionar els articles que formaran part de la seva alimentació. Per això mateix Carrefourdisposa d'una secció molt completa d'aliments dedicats especialment a esportistes que hagin de començar a crear la seva rica dieta. Aquí et deixem 5 d'ells:

 

 

Formatge en talls

Aquest producte està fabricat amb llet pasteuritzada, sal, ferments làctics i quall microbià. Aquest formatge conté 0,5 grams d'hidrats de carboni, 1,9 g de sal, 10 g de greixos, de les quals 6,6 són saturats, i 34 grams de proteïna, una quantitat beneficiosa si es té en compte que les proteïnes són les molècules que constitueixen la major porció de substància dels músculs i tenen un paper fonamental, tant en el creixement com en la reparació dels teixits corporals, una cosa essencial en l'esport.

 

Formatge de Carrefour
Aquest formatge alt en proteïna està dirigit als esportistes | Carrefour

Nous pelades ecològiques

Aquestes nous de Carrefour Bio posseeixen 5,3 gr d'hidrats de carboni, 0,03 g de sal, 19 gr de proteïnes que ajudaran a la reparació de teixits, 4 grams de fibra alimentària i 63 grams de greixos de les quals 6,8 són saturats.

 

Nous Carrefour Bio
Aquestes nous són un dels aliments que Carrefour recomana per als esportistes | Carrefour

 

Aquestes últimes constitueixen la principal reserva corporal d'energia en el nostre cos, a més que, a mesura que es perllonga l'esforç de l'exercici, es van convertint en l'única font d'energia ajudant a estalviar la despesa glucògen muscular i hepàtic i començar a funcionar com a aïllant tèrmic.

Barreta amb gust mantega de cacauet 

Aquest producte  es caracteritza per tenir un nivell alt de proteïnes (35 gr) que ajuden a la recuperació del teixit i el creixement dels nostres músculs.

 

Barreta de Carrefour
Aquesta barreta conté nivells alts de proteïna i és baixa en sucre | Carrefour

 

A més, també es concentra una alta quantitat d'hidrats de carboni, vital per als esportistes, ja que és una de les fonts d'energia, exceptuant els greixos, que ajuden a que el jugador ofereixi un bon rendiment, ja sigui en l'entrenament o en les competicions i no pateixi ni rampes ni una fatiga desmesurada. Aquesta barreta també posseeix 14 gr de greixos i 13 gr de fibra.

Batut de xocolata 'Premier Protein'

Aquest batut de xocolata està  compost de les proteïnes del sèrum de la llet (89%), cacau desgreixat en pols (6%), aromes, emulgents (lecitina de gira-sol, lecitina de soja), potenciador del sabor (clorur potàssic), sal , espessidor (goma xantana), antiaglomerant (diòxid de silici) i edulcorants.

 

Batut de xocolata de Carrefour
Aquest batut de xocolata de Carrefour és alt en proteïnes, ideal per a esportistes | Carrefour

 

El que podem veure segons la informació nutricional que se'ns mostra és que aquest article posseeix una gran quantitat de proteïnes, concretament 70 grams, ja que formen part de la dieta d'un bon esportista de la mateixa manera que podem trobar un 6,8 gr de greixos (saturats només 3,7), 7,3 gr respecte als hidrats de carboni i una mica de sal (1,1 gr)

Galetes Zero Prozis

Aquest producte es compon a base de galetes i crema i ofereix una bona aportació de proteïnes a diferència dels nivells baixos d'hidrats de carboni. Pel que fa a la fibra, també posseeix una bona quantitat que facilita el pas dels aliments per l'aparell digestiu i, així mateix, afavoreix la regulació del trànsit intestinal.

 

galetes Carrefour
Aquest producte es compon de galetes i crema i té un alt percentatge de proteïnes | Carrefour