Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Shakira i Bizarrap anunciant la nova cançó

El mític rellotge Casio de 20 euros que arrasa en vendes a Amazon gràcies a Shakira

La sessió de la colombiana amb Bizarrap ha popularitzat aquest rellotge dels anys 80

Fins fa unes setmanes, si algú et parlava de la marca Casio la teva ment se n'anava fins als anys 80 i 90. Aleshores, rara era la persona que no tenia un rellotge d'aquesta marca al canell. En efecte, la seva fama estava més que estesa per les seves característiques.

I és que la marca Casio estava lligada a la idea d'un objecte indestructible. A més, la relació qualitat-preu eren imbatibles al mercat. A això cal sumar-hi que no només donava l'hora, sinó que també servia de cronòmetre i els models més 'top' incloïen fins i tot una calculadora.

Molts dels joves que avui dia parlen d'aquesta marca, però, segurament desconeixen aquestes dades perquè últimament ja no tenia el mateix èxit. Això, però, fins que va arribar Shakira. Poques són les persones que encara no han escoltat la sessió amb Bizarrap en què relata els secrets de la seva relació amb Gerard Piqué.

Els milions de persones que ja l'han reproduïda han pogut escoltar, entre altres coses, la comparació que fa la colombiana entre els rellotges Rolex i Casio. Les modes són així, s'amaren de l'actualitat. Per això, els Casio han tornat, molts anys després a posicionar-se entre els més venuts.

Qui més ho ha notat ha estat Amazon. Aquesta plataforma no dona abast per abastir totes les peticions que reben de compradors que  volen aquest rellotge. L'allau de sol·licituds és tan gran que ha de ser reposat constantment.

Un disseny clàssic per menys de 20 euros

El tradicional rellotge Casio és ara un dels més demanats després d'haver quedat només per als més nostàlgics. Ara ha tornat als primers llocs de venda, unes quantes dècades després. I és que segur que ens és familiar a més d'un.

Aquest model de color negre es troba a la venda a Amazon per menys de 20 euros. Tot i que no s'inclou dins del paquet 'Prime', el temps que triga a arribar no arriba ni a una setmana, per la qual cosa no influeix negativament en aquest aspecte.

Imatge del rellotge Casio d'Amazon
Aquest model de color negre està en venda a Amazon per menys de 20 euros | GETTY IMAGES

Entre els extres que té hi ha el cronòmetre i l'alarma. Aquests se sumen a l'indicador d'hora que es pot configurar en format de 12 o 24 hores. Igualment, també té un calendari per poder veure a la pantalla quin dia és.

Ja hem comentat que tenia fama d'indestructible i ara toca explicar-ne la raó. La caixa i la corretja estan fabricades amb resina sintètica, un material resistent i flexible. Així mateix, és resistent a l'aigua i suporta petites esquitxades.

Tampoc és un problema la seva bateria. Encara que sempre que se'ns acabi podem canviar la pila, ens sorprendrà el dia que arribi aquest moment. I és que aquesta ens pot arribar a durar fins a 7 anys.

El Casio que utilitza Piqué de 30 euros

Per 10 euros més que el tradicional rellotge Casio negre, tenim la versió feta amb acer inoxidable. El sobtat èxit d'aquest model és el que Piqué va escollir per mostrar públicament la resposta a la cançó de la seva exparella.

Encara que sigui més car, continua sent un preu molt assequible que està avalat per l'excel·lent relació qualitat-preu que el caracteritza. Per 30,99 euros el pots comprar a través de la plataforma d'Amazon.

Imatge del rellotge Casio d'Amazon
Tot i que és més car, el preu continua sent molt assequible i està avalat per la seva excel·lent relació qualitat-preu | GETTY IMAGES

En aquest cas, el més característic és que tot el rellotge és d'un color metàl·lic, ja que està fabricat amb acer inoxidable. Aquesta opció és més pròpia dels looks més arreglats, deixant el negre per quan vulguem anar vestits de manera més informal.

Com el model bàsic negre, també compta amb cronòmetre, una alarma diària, format de 12 o 24 hores i calendari. També és possible il·luminar la pantalla prement un dels botons laterals.

La corretja és ajustable per adaptar-la al nostre canell. A més, mai perdrà el seu bon aspecte perquè és inoxidable. D'aquesta manera, el client aconsegueix un avantatge més, a més del fet que és resistent a l'aigua.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp