Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit

El moble de Lidl que només costa 47 € i canviarà totalment el teu bany: hi cap de tot

Pots aconseguir-lo en aquests moments a un preu rebaixat

Fa temps que va deixar de ser una novetat que Lidl té a la venda mobles realment interessants per equipar casa nostra. Sí que és veritat que a les botigues físiques no se solen veure gaire, però al seu catàleg en línia les opcions es multipliquen. Fins i tot hi ha conjunts sencers disponibles.

En aquest cas, et mostrarem un armari perfecte perquè el puguis col·locar al teu bany. Té una gran capacitat perquè puguis col·locar al seu interior allò que necessitis: tovalloles, productes d'higiene personal que vols tenir a mà, eines de pentinat…

Compleix tots els requisits que puguis esperar d'un moble d'aquesta estada de la casa. A més, en cas que necessitis més espai per emmagatzemar, hi ha més opcions de la mateixa col·lecció disponibles perquè els puguis combinar. Com sempre a un preu realment atractiu.

A més, té un disseny modern que no desentonarà en cap bany dels que es fan actualment. Ara bé, això no implica que, si tenim decorat aquest espai de manera més clàssica, no sigui igualment vàlid. És una opció molt versàtil que de ben segur t'encanta.

Un armari modern i resistent

El model de què t'estem parlant és l'armari de bany Corfú. Està fabricat en una fusta que imita el roure d'alta qualitat i aporta un aspecte realment elegant. Així mateix, compta amb un revestiment de resina de melanina que fa que resisteixi a les ratllades i que la seva neteja sigui molt més senzilla.

Pel que fa al seu espai d'emmagatzematge, té dos calaixos a la part superior amb un recorregut suau amb raïls de metall resistents. També hi ha dues portes amb prestatges regulables al seu interior perquè els adaptem com més ens agradi.

Les mides són 96 centímetres de llarg, 28 de fons i 60,4 d'amplada i té un pes de 20,5 quilos. En aquestes dimensions s'hi inclouen les quatre potes de plàstic resistents que té. D'altra banda, a cadascun dels espais d'emmagatzematge hi ha tiradors de metall.

Encara que vingui desmuntat dins d'una caixa, té a l'interior tant el material com les instruccions de muntatge. És molt senzill muntar-lo i tenir-lo llest pel nostre bany, tal com es pot llegir als comentaris que han deixat els clients. Aquests també en destaquen el preu, ja que ara es pot aconseguir per 47,99 €, amb un 20 % de descompte.

Completa el teu bany amb aquesta col·lecció

Ja t'ho hem esmentat en la introducció, però ara hi tornem a posar èmfasi. Si amb aquest armari sents que és escàs l'espai que tens per emmagatzemar al teu bany, el pots completar amb un altre moble d'aquesta sèrie. Són perfectament combinables.

En el mateix color gris tens disponible un armari alt perfecte per fer de cantoner. Aquest compta amb dues portes i dos compartiments oberts de gran capacitat. Pel que fa al preu, costa 64,99 €, un preu assequible, encara que no tingui aplicada cap rebaixa.

D'altra banda, també pots aconseguir els mobles d'aquesta sèrie en color blanc. En primer lloc, tens l'armari que t'hem presentat per 62,99 €. És una gran opció, amb la mateixa qualitat, si aquest to s'adapta millor al teu bany.

Igualment, hi ha disponible un armari estret de dos calaixos i una porta que es ven per 47,99 €. Per acabar la col·lecció Corfu en color blanc podem trobar un moble per posar-lo sota el lavabo amb dues portes. Compta amb més de 100 comentaris favorables per part dels clients i només costa 37,99 €.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!